JERES SPØRGSMÅL OMKRING ATU

NEW ROSEGOLD EARRINGS

 photo P1010114copy-001_zpsefcfd753.jpg

Jane Koenig horn earring (rosegold) // Jane Koenig small ring (rosegold)

Jeg har helt glemt at få nævnt mine nye øreringe, fordi jeg bare tog dem på med det samme efter at have købt dem, men billedet her har været med i et outfit-post, så måske de fleste af jer egentlig allerede har set dem. Anyway, synes lige de skulle have et blogpost, for jeg er blevet utroligt glad for dem, og det var nogen, jeg havde ønsket mig i lang tid. Oprindeligt ville jeg have de guld, men de rosaguld passede bedre til min rosaguld halskæde, så dem blev det. Jeg overvejer desuden at få lavet nogle flere huller i ørerne, men ved ikke, om det bliver for meget .. Hvad synes I?

17 kommentarer

 • Smykker i rose gold er også super flotte, og skiller sig lidt mere ud end almindelige guldsmykker. Men super enkle og flotte øreringe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Super fine øreringe! Synes helt klart flere huller kunne være pænt – men alt med måde selvfølgelig. Jo flere huller, jo simplere skal øreringene også helst være. Jeg har selv 9 huller, og har de samme guldringe i samtlige af dem, dog i varierende størrelser :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Amalie :-)
  vil du ikke lave et indlæg omkring gå-i-byen-tøj ? Jeg skal til vildt mange fester i denne måned, og har total tøjkrise, og elsker din stil!!:-D Knuus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror med fordel du kan få lavet lidt flere huller i ørerne. Jeg har også tre i mit ene øre lige pt., og har planer om at få lavet én mere – det ser så cool ud :-)

  – Maria
  http://another-me.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor fint!

  //N.K.L
  http://Www.nkl-fashion.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gwen

  Du ville sagtens kunne bære flere huller i ørerne, uden at det ville blive alt for meget.. Jeg tror faktisk, at det ville klæde dig utrolig godt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Lad være at få lavet flere huller, det ser godt ud som det er nu, uden at være for meget, som det godt kan se ud med for mange :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Super fine øreringe. Smykker i rosaguld er simpelthen så flotte.
  Hvor er den øverste ring fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg synes dit antal af huller er passende – men der er selvfølgelig altid plads til flere :D det synes jeg sagtens du kan, uden det bliver for meget :) Jeg bliver også nødt til at spørge om hvor din helix-ørering er fra? Har ledt efter en lignende i SÅ lang tid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  hvor er de to sølv øreringe fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Det ser feeeedt ud! Nu ved jeg ikke om du har lige mange huller i hvert øre, men i det hører du har færrest huller i (eller bare tilfældigt hvis du har lige mange huller i hvert øre) ville nice med en tragus piercing!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Det er lige præcis den kombination af øreringe fra Jane Kønig, som jeg selv har overvejet adskillige gange. Dog har jeg ikke helt fået overtalt mig selv til helt at få dem købt endnu. Personligt er mest til sølvsmykker, men jeg kunne godt komme til at skifte mening, når jeg ser dine! Hvad kostede den lille ring i rosaguld fra Jane Kønig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Amalie
  Har du et link til en hjemmeside, hvor man kan købe den lille rosaguld ring? Btw så synes jeg det ser vildt cool ud med dine øreringe <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Super flotte øreringe, og flot kombination! Jeg synes sagtens du kan få lavet flere huller. Hvis man holder smykkerne enkle, kan det sagtens se fedt ud! Jeg har selv lige fået en helifax ørering, og ville bare hører hvornår man kan skifte den ud? og om man skal have en piercing i, eller om man sagtens bare kan tage en normal ørering i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg mener, at man plejer at sige 6-8 uger, inden den kan tages ud :) Bare sørg for at have ægte sølv eller guld i, for der er lettere tendens til betændelse, når det er en helix. Jeg ville anbefale en piercing-stikker eller en ring :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Kirsch Kromann

  Rigtig fin kombinationen af øreringe. Tror det kunne være rigtig pænt med en tragus piercing og helt uden, at det ville blive for meget. Jeg bliver altså lige nødt til at spørge, hvor den øverste ring er fra? Den er virkelig fed og anderledes! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JERES SPØRGSMÅL OMKRING ATU