TIL NYC ELLER PARIS MED DIT JORDAN DESIGN

MY ACADEMY GIVER OVERBLIK

 photo Fotografiden08-10-14kl22103_zps334d456d.jpg

Jeg var til min første undervisningstime med My Academy i mandags, hvor jeg mødte min lærer, Emilie, som er det sødeste og mest trygge menneske at sidde og arbejde sammen med. Vi fokuserer, som jeg også har skrevet tidligere, på dansk og samfundsfag, men den første time startede med først og fremmest at sætte nogle mål. Det sværeste for mig i processen er at indrømme, at der er noget, jeg simpelthen ikke kan. Jeg troede, at det var dovenskab, og at jeg bare ikke rigtig havde lyst til at skrive kronikker, litterære artikler osv., men det er i virkeligheden, fordi det er mega svært jo! Det fik jeg indrømmet, og vi arbejdede på at give mig nogle gode redskaber til at få skrevet en god dansk aflevering. Jeg følte virkelig, at jeg gik derfra med en byrde løftet fra mine skuldre, for nu ved jeg, hvordan jeg skal gribe opgaven an, og jeg fik et enormt overblik. Det er rigtig vigtigt for mig i min stressede hverdag, så jeg forstår ikke helt, hvorfor jeg ikke har gjort det her med privat undervisning noget før … Se bare hvor meget, jeg smiler på billedet, haha!

Hold forresten øje med bloggen, når jeg skriver om min My Academy proces det næste stykke tid, for der kommer også en konkurrence, som er ret så lækker ..

Se mere på My Academys hjemmeside og deres facebookside.

Sponsoreret af My Academy.

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIL NYC ELLER PARIS MED DIT JORDAN DESIGN