#SKYBRUDFW14 SONY XPERIA Z3 COMPACT

HAVING FUN WITH SONY XPERIA Z3 COMPACT

 photo PB209371kopi-001_zps69c80ded.jpg
 photo PB209378kopi-001_zps660343b6.jpg

Man kan jo ikke fremtvinge regnvejr, så da jeg i dag skulle tage billeder af den smukke Sony Xperia z3 Compact og det tilhørende røde regntøj designet af Emma Jorn (modedesigner), måtte jeg være lidt kreativ. Så jeg greb simpelthen en flaske vand og hældte ud over telefonen. Aj, men folk kiggede så sjovt på mig, da jeg lagde regntøjet og telefonen i en vandpyt og hældte vand på. Not normal. Men det var altså sejt at se, hvordan telefonen bare afviste vandet. Det gled bare af telefonen, ligesom det gør på rigtig godt regntøj. Så sejt!

Jeg går lige nu og tester og lærer telefonen bedre at kende, for det er lidt tricky med en Android, når man er vant til en iPhone. Men jeg skal nok opdatere jer med mine favorit features ved telefonen, når jeg er færdig med at udforske den. Allerede nu kan jeg i hvert fald afsløre, at jeg er vild med det røde design og selve telefonens “stel” design. 
Hvad synes I, er den ikke flot?

Husk iøvrigt at deltage i konkurrencen om telefonen + matchende regntøj HER.
Telefonen kan købes HER.

Sponsoreret.

3 kommentarer

 • Emma

  Den er faktisk ret lækker? Ved du hvad prisen er? Jeg har prøvet at kigge lidt rundt på nettet, og kan ikke finde den..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den ligger lige omkring de 3000 kr., så vidt jeg husker. Den fås i hvert fald på Elgigantens webshop! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thorbjørn

  Super fedt at se du springer ud og noget andet end Iphone, og jeg håber da du er glad for den.. Men jeg bliver nok hængene ved den klassiske lidt endnu, haha :))

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#SKYBRUDFW14 SONY XPERIA Z3 COMPACT