KONKURRENCE: VIND PRIVAT UNDERVISNING // MY ACADEMY

MY ACADEMY KONKURRENCE VINDER

 photo PA010831copy-001_zpsf5139602.jpg

Nu er mit forløb med My Academy efterhånden ved at være slut, hvilket jeg er rigtig ked af, for det hjælper mig utroligt meget i min hverdag, og det er med til at fjerne noget af den stress, jeg føler, når jeg ikke har overblik over, hvordan jeg skal gøre med mine afleveringer. Derudover er min søde underviser, Emilie, en kæmpe hjælp ift SRP, hvor hun har hjulpet mig med at indkredse mit emne, og i går var vi rundt på Hovedbiblioteket for at finde litteratur til min opgave. Det er virkelig rart allerede nu i forløbet at have så meget, jeg kan tage fat på! Derudover har vi lavet en SRP-kalender, hvor alle aktiviteter i skoletiden, aktiviteter uden for skoletiden og mine mål er blevet skrevet ind, så jeg ved, hvad jeg skal nå i de forskellige uger. SRP er altså også en mulighed, som man kan få hjælp til, hvis man står og har lidt sved på panden over at skulle skrive en så stor opgave.

Men nu til det allervigtigste, hehe, nemlig vinderen af konkurrencen om et klippekort til privatundervisning hos My Academy. Vinderen blev Maria Meyer. Stort tillykke!! Du er blevet kontaktet på mail.

Hvis nogle af jer, der ikke vandt, simpelthen ikke kan undvære privatundervisning, kan I læse meget mere om priser, muligheder osv., på My Academys hjemmeside og deres facebookside.

Sponsoreret af My Academy. 

2 kommentarer

  • Julie Mie

    Jeg kunne rigtig godt tænke mig, hvis du ville dele din kalender og andre tips om SRP til os andre der ikke havde mulighed for at vinde gavekortet? :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke et hyggeligt billede!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONKURRENCE: VIND PRIVAT UNDERVISNING // MY ACADEMY