"SYNES DU, AT DIT LIV ER GLAMOURØST?"

#SKYBRUDFW14 SONY XPERIA Z3 COMPACT

 photo SKYBRUD_XPERIAZ3C_1-001_zpsf21ba24c.jpg
 photo XperiaZ3C_range-001_zpse8ffa15d.jpg

Jeg har, som I måske ved, en ret stor kærlighed til telefoner, tablets og computere, så jeg blev meget begejstret, da jeg så og læste om denne telefon for første gang. Hver af telefonerne har en matchende regnjakke. Altså ikke en regnjakke til telefonen, men en regnjakke til dig. Telefonen er nemlig vandtæt, så den har ikke brug for regntøj. Det er altså for vildt! Og så har den desuden et kamera med 20,7 megapixel, hvilket er mere end fantastisk. Jeg synes, at den skriger “blogger-telefon”, og kampagnen er udviklet i samarbejde med talentfulde Emma Jorn (modedesigner), så jeg glæder mig meget til at skulle rende rundt og teste både regnjakke og telefon. Jeg krydser næsten fingre for regnvejr, så jeg kan få det optimale Instagram-shot med hashtag #skybrudfw14

Hvis I vil have fat i telefonen og en matchende regnvejrsstyle, kan I deltage i den sjove Instagram-konkurrence her.

Sponsoreret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"SYNES DU, AT DIT LIV ER GLAMOURØST?"