MY ACADEMY KONKURRENCE VINDER

THURSDAY TUNES // THE STRIP

 photo 10420265_10152442706504290_1201738938132945477_n_zpsc02a3f7c.jpg

Den seneste uge har for mig været fyldt med Scarlet Pleasure. I sidste uge var jeg til deres udsolgte koncert i Vega, og det var en helt og aldeles uforglemmelig oplevelse. Jeg er ikke så god til at gå til koncerter, fordi jeg får klaus af at stå mast mellem mennesker, men til denne her koncert stod jeg forrest under hele koncerten, sang med på alle sangene og havde en fest til sexede toner. I forgårs var jeg så til MTV EMA pre party i Vega, som mine to veninder og jeg havde vundet billetter til i en konkurrence på Scarlet Pleasure’s facebookside. Det var altså vildt optur, og jeg er meget tæt på at tage ind og høre dem i Templet i Lyngby d. 21. november .. Jeg kan i hvert fald ikke få nok af deres nye EP, og deres nye video er altså også lige i skabet .. Loving the vibe!

Hvad synes I om det?

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY ACADEMY KONKURRENCE VINDER