NÅR DIGTE OM ET ANDET 'JEG' RAMMER MIT

BERLIN PT 2 + INSTAGRAM SNAK

 photo iPhone3_zps1c7f143f.jpg
 photo iPhone2_zpsf45afd60.jpg

På trods af at Instagram er et super overfladisk medie, som lader enhver person kreére en vis forestilling om levevaner og livsstil, elsker jeg måden, hvorpå kreativitet bliver en øjebliksting, som kan udfoldes på kort tid. Jeg ser på mange måder min Instagram-profil som en slags scrapbook, der viser det gode liv (meget subjektivt, da det gode liv jo er forskelligt fra person til person) – de øjeblikke, som jeg værdsætter, og som jeg finder værd at dokumentere på en eller anden kreativ måde. Jeg kan ikke komme udenom, at min Instagram-profil siger enormt meget om mig, for ja – jeg kan sgu ret godt lide at iscenesætte mig selv på sociale medier, men jeg er samtidig klar over, at det er dét, jeg gør. Og det, tror jeg, er vigtigt.

Anyway, min tur til Berlin har givet mig mulighed for at uploade en masse billeder på Instagram, da billeder fra rejser som oftest er bare en del mere fucking spændende end de samme “from where I stand”-billeder i Kbh. Patrick inspirerer mig enormt meget til at være mere kræsen med mine billeder og sørge for en kontinuitet i billederne – redigeringen skal passe sammen, rækkefølgen af billeder skal være god and so on. Jeg håber, at I synes, at min Instagram-profil er et godt supplement til bloggen. Det er i hvert fald ofte dér, I kan lure nye køb, detaljer fra outfits, som måske ikke lige kommer på bloggen samt se lidt mere af min hverdag.

Følg mig på @amaliewesseldk

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR DIGTE OM ET ANDET 'JEG' RAMMER MIT