NIKE AIR MAX 95

STEMNINGSVIDEO FRA VORES TUR TIL BERLIN

 photo IMG_6201-001_zpsgyzazkwh.jpg

Så er videoen fra miniferien til Berlin endelig klar! Jeg var afsted sammen med Patrick Pankalla, og det er primært ham, der har filmet til videoen, og så er det selvfølgelig også ham, der har redigeret den. Jeg synes, at det er virkelig sjovt at have den slags at kigge tilbage på, ligesom jeg er rigtig glad for, at vi tog så mange billeder til Instagram (@amaliewesseldk), da vi var afsted. Jeg håber, at I vil se videoen!
Og sig endelig, hvis det er noget, I kunne tænke jer mere af.

I kan læse mere om vores rejse til Berlin her, her og her.

5 kommentarer

  • Simone Johansen

    Videoen var desværre meget intetsigende! Der var alt for lidt fokus på byen, tøjet og de sådan lidt mere nice blogger ting! Alt for mange “fjæs” klip ;-) Desværre fremstår den også en smule akavet! bl.a. der hvor i har sat kameraet, og går forbi <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg må nu sige, at jeg kunne nu meget godt lide videoen – jeg plejer oftes at syntes sådanne videoer bliver kedelige, men denne kunne jeg godt lide – god musik og smukke mennesker.. :-))

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NIKE AIR MAX 95