PÅSKEFERIE OG MY ACADEMY ROUND 2

MY ACADEMY ROUND 2: HVAD SYNES JEG?

 photo IMG_0184-001_zpsqjo6qm3t.jpg

I torsdags havde jeg min første undervisningstime med min nye My Academy underviser. Han er i midten af 20’erne og i gang med sin kandidatgrad i statskundskab på Københavns Universitet. Med andre ord er han sindssygt klog og fagligt meget dygtig. Vi startede med at lægge en plan for undervisningen, hvorefter vi gennemgik hele min terminsprøve i samfundsfag, som jeg havde lavet dagen før. Det var seriøst fedt at få feedback på ALT, man havde skrevet, for det siger altså en del mere end de kommentarer, man får fra sin lærer. Derudover nåede vi også at snakke lidt om mit AT-emne, og jeg fik thumbs up for emnet, så jeg følte mig i den grad mere klar til at møde mine vejledere næste morgen, og de sagde sgu også god for det! Alt i alt en virkelig god første undervisningstime, og jeg har en fornemmelse af, at det her forløb bliver endnu bedre end det forrige ..

Husk at følge med i forløbet, så I ikke går glip af konkurrencen!

[Sponsoreret af My Academy.]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅSKEFERIE OG MY ACADEMY ROUND 2