BLIV KLAR TIL FESTIVAL SÆSONEN

PÅSKEFERIE OG MY ACADEMY ROUND 2

 photo IMG_7442_zps17xnlt6v.jpg

Godmorgen kære læsere! Jeg har fri i dag, faktisk tidlig påskeferie, men jeg har alligevel en rimelig travl dag foran mig, da jeg både skal træne og til to forskellige events, men vigtigst af alt er det i dag, jeg starter mit nye undervisningsforløb med My Academy, som er et firma, der tilbyder privatundervisning. Det fungerer sådan i praksis, at man betaler for at blive tilknyttet en underviser, som selvfølgelig er tilpasset ens faglige interesser og mål. Sammen med underviseren lægger man så en plan for, hvordan man kan arbejde for at opnå de mål. Jeg har prøvet det hele én gang før, som nogle af jer måske husker? Det var tilbage i oktober måned, hvor jeg fik hjælp af en kommunikationsstuderende i fagene dansk og samfundsfag, hvilket I kan læse mere om her og her.

Denne gang har jeg igen valgt at fokusere på dansk, særligt ift. den AT-eksamen, der ligger og lurer lige om hjørnet, og som jeg iøvrigt skal have afleveret synopsis til snart. Med mit AT-emne (Netværkssamfundet) in mente er jeg blevet tilknyttet en underviser, som studerer Statskundskab på KU, og det glæder jeg mig til forhåbentlig at kunne spørge ind til, da jeg selv leger lidt med tanken om den uddannelse .. Lige for tiden føles gymnasiet lidt som et stort kaos af tråde, jeg ikke kan få redt ud, så jeg håber og tror virkelig, at et My Academy forløb kan fjerne lidt af al den stress og give mig noget mere overblik her op til eksamensperioden. Puha, det er jo lige om lidt ..

Jeg glæder mig til at tage jer med gennem forløbet, og I skal helt klart holde øje med det, for der kommer selvfølgelig også en lækker gevinst til en af jer heldige læsere!

[Sponsoreret af My Academy.]

4 kommentarer

 • Line

  Hej Amalie!
  Hvor neget fravær har du i 3.g sammenlignet med de tidligere år? Jeg synes virkelig min fraværs procent er steget markant i 3.g og jeg føler mig ofte meget presset, og tit nød til, at blive hjemme for at kunne nå og lave alle mine afleveringer! Puhaa :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Line,
   Jeg har en helt latterlig fraværsprocent, både mht tilstedeværelse og skriftligt fravær. Jeg føler mig sindssygt stresset og vil bare gerne være færdig :(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • H

  Jeg skal afleverer AT-synopsis imorgen og har endnu ikke en ordentlig prob form… Jeg græder kun lidt… Haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLIV KLAR TIL FESTIVAL SÆSONEN