TUESDAY TUNES

HAR I HUSKET AT DELTAGE I MY ACADEMY KONKURRENCEN?

 photo IMG_0270-001_zpsvy69oxv3.jpg

Jeg er jo igang med endnu et My Academy forløb, som jeg har snakket rigtig meget om i tidligere blogposts bl.a. her, her og her, og lige nu kører jeg en konkurrence, hvor I kan vinde jeres eget undervisningsforløb med en privatunderviser fra My Academy. I vælger fuldstændig selv, hvilket fag det skal være, og så bliver I matchet med en underviser, der opfylder jeres krav. Personligt har jeg været rigtig glad for de muligheder og den hjælp, det giver, og jeg kan helt klart anbefale det til alle, som finder det uoverskueligt at stige til de helt høje karakterer, hvis man ligger og svinger mellem 7- og 10-taller. Jeg føler i hvert fald et meget større overblik efter at have været til undervisning med min privatunderviser i samfundsfag.

Blogpostet med selve konkurrencen og reglerne finder I HER. Vinderen findes d. 27. april og bliver kontaktet på mail samt offentliggjort her på bloggen og på Instagram.

[Sponsoreret af My Academy]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TUESDAY TUNES