MY ACADEMY ROUND 2: HVAD SYNES JEG?

KONKURRENCE: VIND PRIVATUNDERVISNING MED MY ACADEMY

 photo tumblr_nme7kjnfFW1uorf2fo1_1280-001_zpsilzwqmrf.jpg

Picture from Tumblr

Så er vi nået til den del af mit My Academy forløb, hvor der er en spændende mulighed for jer, nemlig at vinde et klippekort (værdi 3000 kr.) til privatundervisning hos My Academy. Personligt kan jeg anbefale det til alle, der gerne vil yde noget ekstra og få noget feedback, der går ud over den feedback, lærere har mulighed for at give. Det handler utroligt meget om egen indsats, hvis man gerne vil op at have 12, men nogen gange føler man, at man sidder fast i de dér 7 og 10-taller, og så kan en privatunderviser altså være et sindssygt godt skub til at få nogle redskaber, som kan hæve karaktererne. Personligt steg jeg i karakter i dansk, som jeg fokuserede på i mit forrige My Academy forløb, så det giver helt sikkert resultater.

Som jeg tidligere har nævnt, finder My Academy en underviser, som passer til ens behov – både personligt og fagligt. Er det meget vigtigt, at personen er udadvendt og smilende, bliver der selvfølgelig taget højde for det, og skal man have hjælp til samfundsfag, er det højst sandsynligt en underviser med tilknytning til uddannelse inden for det felt eller med høje karakterer i samfundsfag på eksamensbeviset. I kan finde mere information i mine tidligere blogposts om My Academy her, her og her.

For at deltage skal I:
1. Følge min blog på Bloglovin.
2. Like min Facebookside og My Academys facebookside.
3. Skriv en kommentar til dette blogpost med navn, og hvorfor du skal vinde. Husk at skrive en gyldig email i email-feltet, ellers får I ikke besked, hvis I har vundet.

Jeg skal gøre opmærksom på, at konkurrencen/My Academys service kun gælder postnumre op til 4000.

[Sponsoreret af My Academy.]

60 kommentarer

 • Josefine

  Jeg skal vinde fordi jeg skal til de afsluttende prøver for folkeskolen her til maj og juni måned og det kunne da være mega lækkert at få lidt hjælp med mine fx mundtlige dispotioner !! :smiley: :lion:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olga Evelyn Bech Andersen

  Olga Evelyn Bech Andersen

  Jeg vil virkelig gerne vinde det her, da jeg har brug for den ekstra karrakter og mangler i den grad motivation. Jeg vil rigtig gerne have mange muligheder når jeg kommer ud af gymnasiet, men jeg prøver og prøver på at få sagt noget i timerne og på at få knoklet på afleveringerne, men jeg ved simpelthen ikke hvordan jeg skal få det sidste ryk. Håber jeg vinder ! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Marie Schou

  Jeg vil gerne vinde idet jeg ønsker at forberede mig i samfundsfag! Jeg skal hæve det til A niveau i 3.g, og kunne derfor godt bruge nogle til at hjælpe mig med det (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofie Qvist

  Jeg bliver student til sommer, og jeg kunne godt bruge lidt ekstra hjælp til at ændre nogle 10taller til 12taller, så mit gennemsnit bliver sikret. Jeg ved hvad jeg vil, men snittet er højt, og det bliver svært at nå 11.1 uden hjælp

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Ved du, hvor man får fat i den fine, grafiske baggrund, der ses på mac-skærmen? :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Sofie Amalie Jensen

  Jeg har altid haft lyst til at modtage privatundervisning, men jeg har ikke vidst, hvordan jeg skulle finde en til at undervise mig, så da jeg hørte om My Academy blev jeg virkelig glad, for det hele virker så nemt og ligetil, og underviserne er gode.
  Jeg har udfordringer i nogle fag (matematik og naturfag…), og når der er noget, jeg ikke kan finde ud af, så vil jeg blive bedre! Jeg skal snart begynde på gymnasium, og jeg vil virkelig gerne have styr på de fag, som jeg har svært ved. Desuden stræber jeg efter gode karakterer, og når man så får det, er det virkelig tilfredsstillende. Privatundervisning er dog dyrt, så derfor er denne konkurrence en enestående chance. At vinde et klippekort til My Academy ville være fantastisk, og det er helt klart noget, som jeg ville få stor nytte af. Jeg krydser fingre :person_frowning:

  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg ville SÅ gerne vinde, da jeg skal op til matematik (enten skriftlig, mundtlig eller begge dele) her til sommer, da jeg afslutter 3.g. i år. Vi har endnu ikke gennemgået nogle beviser – og hvis man har/har haft matematik A, ved man, at det er ret grotesk ;-) Derfor ville det være helt fantastisk med noget hjælp! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine M. Olsen

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde denne konkurrence da jeg til sommer skal afslutte samfundsfag i gymnasiet. Da det ikke er mit stærkeste fag kunne jeg rigtig godt tænke mig at forbedre mig i faget. Så jeg også kan opnå nogle forholdsvis gode resultater til sommer, forhåbentlig :smile:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Henningsen

  Jeg er vild med ideen om privatundervisning, og muligheden for at få hjælp til de fag man har svært ved. Selv kunne jeg godt tænke mig at få hjælp til matematik da

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Fordi jeg virkelig gerne vil stige i karakter i forskellige fag, da jeg gerne skal have en højt gennemsnit når jeg går ud af gymnasiet, men lige for tiden står jeg fast og flytter mig ikke rigtig nogle vegne, og derfor ser jeg det som en god mulighed, for at forbedre mig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Henningsen

  Jeg er vild med ideen om privatundervisning, og muligheden for at få hjælp til de fag man har svært ved. Selv har jeg stærkt brug for råd og vejledning til lektier og afleveringer, derfor kunne det sindssyg fedt at vinde denne fede konkurrence! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anya

  Det kunne være super lækkert at vinde, da jeg afslytter mine c fag i år, og det er præcist dem, som er mega dårlig til! :stuck_out_tongue_cloey:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  mig, fordi jeg er træt af at erik forveksler os dagligt :joy: ej jeg vil faktisk rigtig gerne vinde efter at have hørt hvor fedt du synes det er

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Colding

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at vinde den her, da min fremtid (eller i hvert fald det studie jeg sindssyg gerne vil ind på, hæhæ) afhænger meget af mine karakter, da jeg ikke har mulighed for at 100% opfylde alle de mange kvote 2 krav. Jeg har et godt snit allerede, men jeg står desværre i den situation, at jeg både har fysik og spansk mundtligt her til sommer og jeg har viiiirkelig brug for hjælp i disse fag. Eller i bare ét af dem. Jeg har et hovedet, der ikke rummer så meget af gangen, og lige det her er virkelig svært for mig at overskue. Jeg er meget på bar bund og har længe drømt om få råd til en privatunderviser. Håber på at modtage en mail! :)
  Held og lykke til alle andre, og mange tak for muligheden, Amalie :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Maja

  Jeg kunne meget godt tænkte mig at vinde dette forløb, da jeg snart skal i gang med min DHO og er nervøs som bare fanden. Normalt får jeg hjælp til lektierne af min mor, men siden sommerferien har hun været inde og ude af hospitalet og nænner derfor ikke at skulle give hende det ekstra pres at skulle give mig en hånd med en så stor opgave.
  Jeg er super nervøs for DHO (hvilket jeg tror at alle 1.g’ere er) og ville elske at få den hjælp som de udbyder hos My Academy.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petrine Greve

  Hej Amalie!
  Jeg kunne virkelig godt tænke mig ekstra undervisning i tysk. Efter jeg er startet på gymnasiet, er jeg røget en karakter ned i tysk.. Jeg går virkelig meget op i skolen, og mine karakterer påvirker mig enormt meget. Det ville derfor være en drøm, at kunne hæve min karakter, hvilket My Academy helt sikkert vil kunne hjælpe mig med ;-)
  Hilsen Petrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria Dahl Understrup

  Jeg vil gerne vinde, da jeg smadder gerne vil forbedre mit engelsk, men det er svært en umotiveret lærer. Jeg har forsøgt mig på selvstudering, men synes det ville være ekstremt med en sparringspartner – en, der kunne hjælpe mig!

  victoria@understrup.com

  Victoria Dahl Understrup

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Hej søde
  Jeg sidder i et lille dilemma, jeg skal nemlig bestille en triangl bikini hjem fra nettet – og jeg er mega i tvivl om størrelsen!
  Og så vidt jeg kan huske, har du en også, og siden vi ca. er bygget ens, ville det hjælpe vildt meget, at vide din størrelse i under- og overdel?
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Jørgensen

  Freja Jørgensen
  Det ville være så lækkert at få denne mulighed, da jeg virkelig godt kunne bruge det ekstra skub og få sat gang i den falmende motivation. Det ville være rigtig fedt at kunne modtage noget mere dybdegående feedback, og selvfølgelig den ekstra undervisning, så jeg kan få hævet mit snit (som jeg har brug for:-)). + så giver det bare et ekstra boost når resultaterne endelig viser sig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selma

  Jeg skal vinde lektiehjælp, da jeg kæmper og kæmper med et bestemt fag uden at se fremskridt. Jeg har virkelig brug for en person med stor viden inden for området, der kan forbedre mig hvor jeg har brug for dét.
  Håber jeg vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg vil rigtig gerne vinde, da jeg virkelig arbejder hårdt med mine skriftlige opgaver. Men af en eller anden årsag gør jeg det altid svært for mig selv at formulere mig korrekt, og så ender det med at blive helt knudret.
  Jeg har selv rigtig meget motivation, men jeg har brug for et bost. Så sent som tidligere i dag, var jeg helt nede over, hvad det er der gør, at jeg ikke kan score en karakter højere, som jeg sigter efter. Jeg håber, at jeg kan få denne mulighed til et ekstra skub i den rigtige retning :blush:

  mail: ysaraazdani@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja E.

  jeg vil rigtig gerne vinde my academy konkurencen fordi jeg gerne vil stige i karakter i dansk! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Hilton

  Jeg vil elske at vinde fordi at til sommer skal jeg afslutte folkeskolen. Det er første gang jeg skal op til eksamenerne og det ville være super fedt t kunne få nogle redskaber til at kunne gå til eksamen og specielt min fysik eksamen som jeg frygter mere end noget andet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lisbeth

  Jeg er en ung pige som kæmper i skolen med faget engelsk, som jeg har det rigtig svært i, det kunne være for fedt hvis jeg rykkede mig i faget og fandt den sidste motivation til at trykke på nogen knapper som gjorde jeg ville kunne bestå faget med en flot karakter og ikke mindst, kunne jeg få den fine fornøjelse af at sende et brev hjem til min gamle klasse lærer fra folkeskolen af og vise hende at jeg bestemt godt kunne klare en videregående uddannelse, samt blive til noget! Hun har altid talt mig ned og sagt jeg godt kunne spare de store drømme om at blive til noget for gymnasiet / hf kom jeg aldrig ind på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Thodberg

  Jeg skal vinde, fordi jeg skal op i 3.G næste år, og har valgt 5 A-fag. Jeg går meget op i skole og karrierer, og vil rigtig gerne sikre mit gennemsnit så jeg frit kan vælge vidergående uddannelse. Derfor får jeg brug for alt den hjælp, jeg kan få fat på, og en hjælpeunderviser ville helt sikkert være et stort skridt på vejen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg vil så gerne vinde, da jeg skal til fysikeksamen i starten af juni, og føler mig rimelig fucked… Synes seriøst at fysik er det værste og har den hårdeste lærer, som jeg virkelig gerne vil imponere, men jeg er lost på hvordan jeg skal forberede mig. Fysik er det fag, jeg har allersværest ved, så privatundervisning i faget ville være en kæmpe hjælp. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanna

  Jeg ville blive uendelig glad for hjælpende hånd fra My Academy, da jeg til sommer skal afslutte matematik, arghh. Jeg har helt sikkert lysten til at kunne forstå mig på Pythagoras, andengradsligninger og alt det andet, men mangler simpelthen vejledning, til at kunne det! Krydser virkelig fingre for at vindeee.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanna

  Jeg ville blive uendelig glad for en hjælpende hånd fra My Academy, da jeg til sommer afslutter matematik, arrgh. Selvom jeg har lysten til at forstå mig på både Pythagoras og andengradsligninger, har jeg simpelthen brug for noget vejledning. Jeg krydser virkelig fingre for at vinde, det ku’ være for feeeedt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Nielsen

  Virkelig fin præmie, men noget jeg håber en der virkelig har brug for det vinder!

  http://industrialbarbie.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg skal vinde, da jeg her lige om lidt er færdig med folkeskolen og derefter skal begynde på gymnasiet. Hvilken fin måde, at starte mine tre år på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kerry

  Jeg ønsker så inderligt at vinde, da jeg skal til at afslutte 3.g. Jeg har svært ved samfundsfag, og da jeg har det på A-niveau, er det stensikkert, at jeg skal op i det fag til eksamen, spørgsmålet er bare om det bliver mundtligt eller skriftligt. Med en frygt for denne eksamen, kunne jeg bestemt godt bruge en hjælpende hånd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Marie

  Jeg skal vinde, fordi jeg både mangler motivation og erfaring. Jeg har brug for noget ekstra hjælp til at komme lidt op i fagene. I sær matematik, som jeg gerne vil hæve til A i 3.
  Jeg går i 1g, og jeg synes det er et rigtigt stort skridt fra 9. til 1g – har brug for hjælp

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Hedegaard Nipper

  Det kunne være helt fantastisk at vinde dette, da jeg virkelig føler, jeg kunne brug hjælp i de mere naturfaglige fag. Det er utrolig væsentlig for mig at trække nogle 10-taller op til 12-taller for at få adgang til mit drømmestudie. Efter jeg har læst både din og Emma Emilies (206 fashionbones) anmeldelse af My Academy, føler jeg virkelig, jeg vil kunne udvikle mig med deres kvalificerede hjælp og vejledning :)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Bliver student her til sommer og den gode hjælp som du siger My Academy kan give, ville være skønt! Jeg ved hvad jeg vil efter gymnasiet, men jeg mangler lige at få nogle 10-taller til at blive til 12-taller, så jeg ved med sikkerhed, at jeg kan komme ind på det jeg vil med et sikkert snit :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Maack Madsen

  Hej Amalie

  Jeg har længe gået og overvejet noget ala. My Academy, da jeg føler jeg har behov for noget vejledning inde for matematik. Generelt elsker jeg matematik og syntes det er et fantastisk fag. Især efter jeg er startet på gym. Niveauet har i takt med det selvfølgelig ændret sig, men grundet min interesse for faget og kærligheden til det har fortsat valgt at have det på A-niveau i 3.g næste år, simpelthen fordi det et fag jeg nyder. Problematikken i dette er, at når jeg til terminsprøver, eller bare prøver generelt er jeg simpelthen så usikker på mig selv at jeg tror jeg presser mig for meget og mister overblikket. My Academy er derfor en oplagt mulighed for mig personligt, da jeg tror de vil være med til at skabe overblik og 100 procent give mig nogle metoder med på vejen.

  Mvh. Julie

  Mail: julie.m.m@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Det kunne være så fedt at vinde fordi jeg har et problem med mundtlige eksamener og hvis man kan få hjælp til det, ville det være fantastisk. Så jeg kan vise lærer og censor hvad jeg virkelig kan :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Eriksson

  Josefine Eriksson – Jeg vil gerne vinde, da jeg gerne vil have hjælp til at få højere karakter i de fag jeg er svag i. Samtidig ville det også hjælpe mig til at komme ind på mit drømmestudie. :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie M. Kirkeby

  Jeg skal til eksamen til sommer, og kunne vildt godt tænke mig at få lidt hjælp til mine NF fag, da de trækker tænder ud på mig, haha

  Julie M. Kirkeby
  julie-meldgaard@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lucca Ferm

  Hej Amalie!
  Jeg vil utrolig gerne vinde denne konkurrence, da jeg er helt sikker på, at det kan gøre mig mere glad. Jeg har længe kigget langt efter My Academy’s undervisning, men jeg ved også, at det ikke er realistisk, da jeg simpelthen ikke har pengene til det. Karakterer betyder meget for mig, og jeg knokler virkelig i skolen, men kan ikke helt finde ud af hvordan jeg skal komme helt op på topkaraktererne. Jeg er sikker på at MA’s undervisning, vil give mig muligheden for at forbedre de fag, jeg har svært ved, og give mig det snit, jeg behøver efter gymnasiet.. Det ville derfor betyde så utrolig meget for mig at vinde klippekortet! Det ville gøre en kæmpe forskel for mig, at få muligheden for at få den privatundervisning, jeg længe sindsygt gerne har villet have :) Mange tak for muligheden!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal vinde, da jeg har prøvet at lære spansk tre gange nu, og er alle gangene fejlet, da jeg synes det bliver for svært, og har svært ved at koncentrere mig. Min far bor i Spanien, så jeg vil helt vildt gerne lære det sprog, så jeg kan snakke med de indfødte hver gang jeg er dernede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ønsket mig klippekortet i julegave her for snart et halvt år siden, men fik det desværre ikke grundet prisen, øv!

  Jeg er en pige, der går i 1.g og jeg sidder lidt fast i karakterer, som du selv snakker om. Jeg er ikke tilfreds med mindre end de bedste karakterer og det er også derfor jeg vil sætte så stor pris på et forløb med en privatunderviser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Kelm

  Pernille Stetler Kelm
  Jeg har en drøm om, at komme ind på en internationale business skole(universitet), hvor det kræver en rigtig højt gennemsnit. Jeg kunne rigtig godt tænke mig det her klippekort, da jeg går rigtig meget op i skolen og vil bare så gerne have gode karakterer. Samtidig har jeg altid vil have privatundervisning, da det er svært i en klasse at få styrket mine egne kompetencer. Krydser så meget fingre! <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia Strandbech

  Jeg vil virkelig gerne vinde, da jeg bliver student til sommer og helt klart godt kan bruge den ekstra hjælp :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hana

  Det vil betyde meget hvis jeg vandt! Jeg er snart færdig med gymnasiet men der venter en del eksamner og jeg har virkelig brug for hjælp! Jeg har brug for et skub og en hjælpende hånd for ellers ser det ud til at jeg ikke kan få mit drømmesnit og have en masse åbne døre. Jeg har aldrig i mit liv vundet en konkurrence så dette vil betyde så meget, praying!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Madsen

  Mit navn er Sine Madsen, og jeg skal op til eksamen i 3 forskellige fag (både skriftligt og mundligt) her til sommer, et af dem er blandt andet NF, som er et fag sammensat af Kemi, Biologi og Geografi. Jeg har viiiiiiirkelig brug for noget hjælp til at sammensætte de 3 fag og til at danne mig et overblik over de vigtige ting. Det er et super vigtigt fag at få en god karakter i, og det ville virkelig betyde alverden at få noget professionelt hjælp, så mit snit her i gymnasiet sparker røv ;-)
  Jeg har overvejet længe frem og tilbage hvordan man skriver den bedste besked for at vinde, da jeg på som studerende er på SU og ikke just har råd til at gå ud og “invistere” i sådan en slags hjælp selv. Så det er virkelig en enestående chance for at kunne sætte en flot karakter på mit eksamensbevis og noget der kan hjælpe med at trække snittet op.. Så hvorfor jeg skal vinde? Fordi jeg simpelthen ville udnytte den fantastiske mulighed til punkt og prikke, og jeg ikke er et sekundt i tvivl om at jeg er den HELT RIGTIGE vinder ;-))
  Hahhaha sikke en tale, jeg krydser alt hvad jeg har! og indtil da, så kæmper jeg med at holde mig vågen på de lange dage, med samme problemstilling som du for laaaang tid siden havde her: http://amaliewessel.blogspot.dk/2012/06/coffee-hell-no-tea-please.html
  Mvh en trofast følger Sine Madsen // sineskabelund@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Hyldahl

  Jeg synes jeg skal vinde fordi jeg lige er startet i 1.g her til sommers, og vi simpelthen har fået en matematik lærer som ikke fungere. Derfor er jeg langt bagud i netop det fag, og vil gerne have indhentet det :-) Så jeg kan få lidt mere styr på det, og forhåbentligt klare det godt hvis jeg trækker faget i 2.g :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Fordi jeg skal til eksamen i et killer-fag som 30-78% dumper, hvor reeksamen ligger i sommerferien, og derfor gerne vil være sikker på at komme igennem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira

  Jeg står og skal afslutte gymnasiet til sommer, og derfor ville noget privatundervisning i bioteknologi være en kæmpe hjælp! Det ville være så lækkert at få den ekstra hjælp inden eksamen til sommer :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sally Hylby

  Hej Amalie.
  Jeg vil starte med at takke for, at du blogger! Du er en stor inspiration (y)

  Jeg går i øjeblikket i 2.g og er vildt stresset og presset over eksaminer og ikke mindst 3.g. Jeg ligger normalt pænt i forhold til karaktererne, dog mangler jeg lige det sidste, for at få det snit, som jeg har brug for, for at læse det, som jeg allerhelst kunne tænke mig, nemlig statskundskab. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor kæmpe en hjælp dette gavekort vil være for mig! :)

  Held og lykke med dine egne eksaminer her til sommer.
  Mvh. Sally

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille Overgaard

  Hey Amalie :)

  Årh, hvor gad jeg godt at vinde privatundervisning med My Academy! Jeg har kun hørt og læst godt om det, og hvor ville det bare være fedt med en privat underviser, der lige kunne hjælpe mig nogle metoder og redskaber, så jeg er bedst muligt rustet til afslutte mine c-fag til sommer :-)

  Mange hilsener fra
  Kamille :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg vil super gerne vinde konkurrencen, da jeg lige har mistet min far og derfor er motivationen til at få lavet afleveringer ikke den største, jeg står overfor en super stresset tid med at få afsluttet gymnasiet, og derfor kunne det være overdrevet lækkert at få lidt hjælp til de sidste afleveringer og mine eksamener, da de sidste måneder i mit liv har været super kaotiske og hårde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederkke Sunde

  Jeg vil gerne vinde det her, da jeg i mange år har kæmpet mig i gennem skolen.
  Jeg havde en længere sygdoms periode i folkeskolen der gjorder til at jeg missede meget af undervisningen i 6. og 7. klasse og derfor måtte gå om og så tage 10. klasse bagefter, for at indhente det forsømte. + have en hjælpe lærer i både 9. og 10. klasse til at hjælpe mig fagligt.

  Nu går jeg på det sidste år på min HF, og har også måtte kæmpe mig igennem dette, fordi jeg godt har kunne mærke at jeg manglede noget viden i især Dansk og Engelsk.

  Så jeg kunne sindsyg godt tænkte mig at vinde, fordi jeg har kæmpet i så mange år for at indhente det forsømte og gøre det godt i skolen og nu drømmer jeg om at læse Psykologi på Universitetet.

  og derfor har brug for den sidste hjælp, til at nå dertil og derved opfylde min allerstørste drøm!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shannet Nielsen

  Hvilken god gevinst du udlodder ;) Vi har lige siddet og kigget på siden den anden dag, fordi vores søn har svært ved tysk. Så jeg krydser fingre og har liket og fulgt instrukser. Kh Shannet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Tang

  Jeg vil rigtig gerne vinde, fordi jeg føler jeg har brug for noget ekstra hjælp her i gymnasiet. Jeg vil rigtig gerne afslutte gymnasiet med en god karakter, så der ikke er noget der står i vejen for min fremtidig karriere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Kristine Bjerre-Christensen

  Jeg kunne godt tænke mig, at vinde da jeg aldrig har følt, jeg har fået den optimale undervisning i tysk både folkeskolen/gymnasiet. Det er et problem, da eksamen er lige rundt om hjørnet, og det kunne virkelig være en hjælp, da jeg er helt tabt på gulvet… Håber virkelig jeg kunne få denne mulighed, da det ikke er noget jeg personligt, ville kunne investere i økonomisk:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Uha, jeg skal op i 3.g næste år og kunne godt bruge lidt privattimer fra MyAcademy. Jeg har flere fag som jeg kunne have brug for ekstra hjælp i – men nok især spansk, som jeg har på A-niveau, hvor gennemsnittet for mit gymnasie ved mdt prøve er på 2,3 :grin: det er altså ikke gode odds haha! Jeg ville virkelig værdsætte og udnytte det fuldt ud hvis jeg vandt ihvertfald :person_frowning: :person_frowning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily Christiansen

  Jeg vil utrolig gerne vinde, i og med jeg til daglig går i 1.g og til tider har svært ved at få tingene til at hænge sammen. Jeg er tilknyttet ATU, har 5 A-fag, samt arbejder og træner i min fritid, derfor er jeg nødt til at strukturere min dagligdag – for at det hele går op i en højere enhed. Privatundervisning hos My Academy vil være med til at løfte en nærmest uhåndgribelig lektiebyrde, samt hjælpe mig med at benytte min tid mere effektivt :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg vil virkelig gerne have muligheden for at få lidt hjælp til min mundtlige samfundsfags eksamen til sommer.
  Jeg har døjet meget med stress og angst igennem hele gymnasiet, så jeg har virkelig brug for alt den hjælp, som jeg kan få.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia Manniche Ravn

  Jeg skal vinde, da jeg har en mundtlig tysk eksamen som puster mig i nakken godt og grundig. Bliver student (forhåbentlig xD) her om 3 måneder og det ville være en fed løgn, hvis jeg sagde, at jeg kan finde ud af tysk, så det ville da være skønt, hvis en venlig sjæl kunne smide lidt motivation i min retning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg går i 2.g og er flyttet hjemmefra for et års tid siden. Det har været langt hårdere end jeg havde forventet og det kan ses på mine karakterer – især på matematik.
  Om en måned skal jeg med 75% sandsynlighed op i skriftlig matematik. Det er et skrækscenarie, da jeg er meget eksamensangst, særligt i de fag jeg hænger med. En privat underviser vil gøre det muligt for mig, at få styr på matematikken og dermed have en god eksamensoplevelse. Men med et udeboende SU budget er pengene små. En god eksamen vil også kunne øge min chance for et snit, der er adgangsgivende til Jura som er drømmen når jeg engang er færdig.
  Krydser tær og fingre her!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY ACADEMY ROUND 2: HVAD SYNES JEG?