HAR I HUSKET AT DELTAGE I MY ACADEMY KONKURRENCEN?

MY ACADEMY – VANDT DU?

 photo IMG_0737-001_zps8c5pb0j0.jpg

Nu er det blevet tid til at kåre vinderen af My Academy konkurrencen, hvor én af jer heldige læsere havde mulighed for at vinde et forløb med privatundervisning med en underviser fra My Academy. Jeg har selv gået til privatundervisning med My Academy to gange, og jeg er stadig i gang med mit andet forløb, hvor det primære fokus er samfundsfag. I kan læse meget mere om mit forløb og mine erfaringer her, her og her.

Vinderen af konkurrencen blev Sarah, som ønsker at hæve nogle 10-taller til 12-taller, så hun kan komme ind på sit drømmestudie. Det er præcis sådan noget, My Academy kan hjælpe med, så jeg synes, at Sarah skal få mulighed for at få et boost med en privatunderviser fra My Academy. Sarah vil blive kontaktet på mail.

[Sponsoreret af My Academy.]

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAR I HUSKET AT DELTAGE I MY ACADEMY KONKURRENCEN?