MY ACADEMY - VANDT DU?

THE COLOR RUN VINDEREN BLEV ..

 photo IMG_0980-001_zpsjbrquwwp.jpg

Nu er der ikke så længe til Color Run, som løber af staben på søndag d. 10. maj i Valbyparken! Jeg glæder mig helt vildt, da jeg jo forleden gennemførte 5 km. løb uden stop, så jeg er sikker på, at løbet på søndag bliver en sjov oplevelse! Det bliver fest og farver og god musik, og så skal jeg selvfølgelig være iklædt det smukkeste outfit med de flotte grønne solbriller. Jeg er sikker på, at Citybois vil kigge langt efter mig, når de skal spille løbet op sammen med Pharfar, hahaha!

Vinderen af konkurrencen om to billetter til Color Run i Valbyparken på søndag blev Lucca, som rigtig gerne vil afsted med en veninde, men da kontoen har det lidt stramt, har de ikke fået købt billetter, så selvfølgelig skal billetterne gå til Lucca og hendes veninde! Jeg håber, at I får det sjovt til løbet, og I er selvfølgelig mere end velkomne til at sige hej, hvis I ser mig. Jeg sender dig en mail, Lucca.

[Sponsoret af The Color Run.]

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY ACADEMY - VANDT DU?