VIND GAVEKORT TIL LYNGBY STORCENTER

DOS AND DON’TS PÅ FESTIVAL

Processed with VSCOcam with f2 preset

Selvom der er meget få regler på Roskilde Festival udover de standard om at bære et “wristband before tuesday at six o’clock”, ikke være i besiddelse af euforiserende stoffer, ikke lave bål i sin camp etc., så er der altså også en hel del uskrevne regler, som man meget gerne bedes overholde. Og selvfølgelig en masse ting, man gerne må gøre, som forbedrer oplevelsen for os alle! Hermed min liste over dos and don’ts:

Don’t kom ind på campingpladsen og tro du kan spærre et kæmpe område ved bare at stå og skrue bissen på over for alle, der kommer med et telt. Læg en presenning ud, slå et telt op, do something, ellers er pladsen altså ikke din.

Do ryg så mange smøger og syng så meget med , at din stemme bliver lækkert hæs. Don’t ryg SÅ mange og syng så meget, at din stemme forsvinder. Super upraktisk.

Don’t barbér din mis i fællesbadet. Nok er en festival et sted at være frisindet, men der må også være grænser for, hvad andre skal være vidne til. Apropos fællesbad, do hav klipklapper på, når du går i fællesbadet. Så har du rent faktisk rene fødder bagefter.

Don’t stjæl fra andre camps. Jeg ved ikke, hvorfor dette er blevet en dille, men det gør det altså ikke okay at stjæle hverken campingstole, alkohol eller tøj, bare fordi det står ulåst i en camp. For at festivalen kan fungere, må alle kunne holde fingrene for sig selv og købe nyt af dét, de nu mangler.

Do sig pænt godmorgen til de festivalgæster, du står og børster tænder med kl. alt for tidligt. Spørg dem om de har en god festival. Det er FEDT at mærke festivalstemning fra morgenstunden, og ser han sød ud, har du selvfølgelig glemt din tandpasta og skal låne hans, hehe. Btw, don’t lån andres tandbørste. For ulækkert.

Hvis du vil score på festivalen, do få det gjort i de første dage, hvor man er nogenlunde anstændige. Jeg ved ikke hvorfor, men drenge tager meget let på det med at gå i bad, og man ved jo ikke, om der har været piger tidligere på ugen. Roskilde er nok det eneste sted, hvor dét at give den op lidt hurtigt kan være en fordel. Hvis man altså er til den slags ballade selvfølgelig, haha!

Don’t medbring værdigenstande eller ting med affektionsværdi. Du vil nok være fuld, når du mister det, og du vil højst sandsynligt græde. Meget dårlig situation på en festival, og din værdifulde genstand dukker ikke op derhjemme. Den er væk for altid.

Håber I kan lide min lidt alternative dos and don’ts liste!

1 kommentar

  • Amy

    Ganske vidst er jeg ikke på Roskilde ligenu (pis øv), men alle punkter er helt rigtige! Nyd festivalen!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND GAVEKORT TIL LYNGBY STORCENTER