3.G VAR ÅRET, HVOR JEG ...

MUSIK TIL MIN 24 TIMERS EKSAMEN

Jeg sidder i skrivende øjeblik og kæmper med min 24 timers historie eksamen, som jeg skal fremlægge i morgen kl. 13, og jeg har pænt meget ramt muren. Jeg føler ikke rigtig, at jeg er kommet nogen vegne siden kl. 16, selvom mit hovede kører i raketfart rundt forbi alle historiske begivenheder, der har påvirket dansk udenrigspolitik de sidste 115 år. Anyway, jeg ville lige komme med en lille update fra mit eksamensræs og tippe om tre virkelig gode sange, som jeg dræber lige for tiden ved at høre dem mindst 15 gange om dagen. The Weeknd er for mig en artist, som jeg hører i perioder, hvor jeg er lidt ved siden af mig selv, hvorfor ved jeg egentlig ikke, men der er noget kaos i hans tekster, som forenes med kosmos fra den lækre musik, og det er vildt soothing.

17 timer og 30 min. til huen sidder på mit hovede. Vi ses på den anden side!5 kommentarer

 • Amalie

  Jeg er fuldstændig forgabt i The Weeknd – og det kan jeg takke dig for! Du postede for nogle år siden et blogpost, hvor du linkede til ‘High for this’. Siden da har jeg været hooked!
  Held og lykke i morgen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Vildt fedt musik – Er selv vil med The Weeknd og hører det tit til pole dance!
  Held og lykke med eksamen!

  http://industrialbarbie.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt

  Held og lykke i morgen! Ved ikke med dig, men jeg arbejder altid bedst under pres og om aftenen, det skal nok gå i morgen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg er også helt tabt til Cant feel my face! Held og lykke i morgen søde!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3.G VAR ÅRET, HVOR JEG ...