MUSIK TIL MIN 24 TIMERS EKSAMEN

STUDENT 2015: MIN DAG & VOGNTUR

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Processed with VSCOcam with hb1 preset
IMG_2899-001
Processed with VSCOcam with hb1 preset
IMG_2940-001
IMG_2939-001
IMG_2972-002

Jeg tror ikke helt, at det er gået op for mig endnu. Det er så surrealistisk, og det hele er gået så hurtigt, så jeg tror først, at det for alvor går op for mig, når “sommerferien” slutter. Jeg har jo sådan set bare fri fra nu, til jeg starter på studie om et år eller to. Men det har været de bedste dage, og jeg får helt sommerfugle i maven af at tænke på al den glæde, der har været, siden huen kom på. Min mor, min papfar, min bror og min rigtig gode veninde, Cecilie, kom og så mig få huen på, og selvom historie var min sidste eksamen, var det bare en så dejlig dag! Vi drak Asti og spiste lækker kage fra Lagkagehuset, og så pakkede jeg gaver op .. Jeg har fået den vildeste studentergave, selvom jeg ingenting havde ønsket mig, og jeg forstår stadig ikke helt, at min mor kunne finde på at købe noget så fint. Hvad det er, må I vente lidt med at se, hehe ..

Om aftenen var der studentermiddag og studenterfest på gymnasiet, men jeg var så træt oven på min 24 timers eksamen, meget lette søvn pga nervøsitet og stress med at nå hjem efter min sidste eksamen og så gøre mig klar til om aftenen, så det blev en kort fornøjelse for mit vedkommende, men det var nok meget godt, da jeg havde en masse arbejde med bloggen næste dag. I går var der så vogntur, og aldrig har jeg drukket så meget og spist så meget i så mange timer. Det var den vildeste følelse at stå i vognen med den ene fantastiske sang efter den anden, vind i håret og godt humør fra alle. Og vi var selvfølgelig ude at nøgenbade ved Bellevue, så nu kan jeg tilføje en bølge i min hue. Desværre har jeg ikke set solopgangen med hue på endnu, men det må blive efter Roskilde Festival ..

Nu vil jeg pakke min taske, få sovet lidt mere, og så hedder det Roskilde Festival fra i morgen tidlig .. Ses vi?

12 kommentarer

 • Anna

  TILLYKKE AMALIE, det er skide sejt!
  Næste år er det min tur, og jeg glæder mig allerede, selvom jeg nu helst ikke vil undvære mig søde gymklasse!
  Må man spørge, hvilken karakter du fik i huen? ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lulu

  Hvor er dit tøj fra? Du er virkelig smuk, woow

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Kæmpe tillykke med huen! Det er så velfortjent! :-)
  Hvilket studie starter du på efter ferien? Jeg troede egentligt, at du havde besluttet dig for at holde et sabatår?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Stort tillykke!!!Hvad koster din jakke og hvor kan man købe den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med huen og nyd tiden :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Har du et link til de umådeligt fine bukser? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Amalie – jeg ved ikke om du ser det her, nu når bloggen er lukket. Men er det sådan, at du stadig har de her bukser? Og måske overvejer at sælge dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hvilken studenterhue er det, altså hvad hedder modellen? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUSIK TIL MIN 24 TIMERS EKSAMEN