TIRSDAGSTONER: THE COVERS & REMIXES

10 TING, DER UNDRER MIG

IMG_3515-001

1. Vejret i Danmark denne sommer. Jeg mener, helt ærligt, vandet er stadig så koldt, at det gør ondt i fødderne, når man træder i, og vi er snart i august, altså er sommeren jo snart slut .. Har vi afmeldt os sommeren?

2. Hvorfor billeder af morgenmad får så mange likes på Instagram. Er morgenmad pænere end andet mad, er morgenmad meget vigtig for folk, eller har morgenmad en hemmelighed, jeg ikke kender?

3. Hvornår drenge bliver mænd? Will they ever?

4. Hvordan jeg, som altid har en plan, ikke har en plan for det næste år af mit liv. Og har jeg det egentlig fint med det, eller er det helt af helvedes til?

5. Hvorfor så mange mennesker velsigner deres kærlighed med Guds ord, når de siger “ja” i kirken, for så at blive skilt nogle år senere. Og så måske bliver gift igen med en ny kærlighed, måske endda i kirke igen.

6. At man bliver tilbudt vand til, når man bestiller en flaske vin, for så at få regningen, hvor der lige så fint står, at man har fået den største flaske af det fineste vand, og det lige bliver 5.000 kr. og værsgo, du ville jo gerne have vand, ikk’?

7. Når mennesker kritiserer mennesker med en anden politisk holdning end dem selv. Jeg stemmer på dette parti, fordi min holdning er denne, og du stemmer på det parti, fordi din holdning er den. Skal vi ikke bare lade den ligge dér?

8. Hvorfor bad guys ain’t no good but good guys ain’t no fun. Hvad er det lige for en fucked up mentalitet, jeg har kørende dér?

9. Hvordan man kan drikke fem drinks og blive beyond tipsy den ene aften, og så drikke otte drinks en anden aften, men intet kunne mærke?

10. At jeg blev så opslugt af at skrive dette blogpost, at jeg glemte at åbne og drikke den kolde cola, jeg hentede i køleskabet, inden jeg begyndte at skrive.

8 kommentarer

 • Morgenmad får så mange likes, fordi det kan være et af de lækreste måltider, at indtage: man er lige stået op, der er købt morgenbrød, familien er samlet og det har ikke laget lang tid, at tilberede og alligevel er det så fantastisk! hi hi

  Drenge bliver ikke først mænd når de runder de 50/60 og nogle aldrig!

  xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Vild med det her indlæg! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julle

  Morgenmad er det bedste, slut! Der kan man både spise tebirkes, drikke kaffe OG chocopops ;-) Der findes intet bedre, jo måske en masse lækker vin og pizza pizza pizzzaaa!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Det er meget individuelt, det med drenge og mænd. Og mht. bad boys og good guys, så kan der også være en ret fræk og interessant mellemting, har jeg pludselig erfaret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Årh punkt 9 !!!
  Det kender jeg SÅ godt ! :i

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIRSDAGSTONER: THE COVERS & REMIXES