DE KONCERTER SÅ JEG PÅ RF15

LYNGBY STORCENTER GAVEKORT VINDER

IMG_2935-001

Det er sjovt at se, hvor mange af mine læsere, der bor i området tæt på Lyngby, og jeg er overrasket over de mange deltagere! Jeg har nu fundet vinderen af konkurrencen om et gavekort på 1000 kr. til Lyngby Storcenter, og vinderen er selvfølgelig valgt tilfældigt, så alle har haft en fair chance. Vinderen blev … Emilie Frese Vestergaard, som vil blive kontaktet på mail og få tilsendt gavekortet.

I dag skal jeg faktisk i Lyngby Storcenter med min lillebror, som skal bruge nogle nye ting og nyt tøj til gymnasiestart efter sommerferien, og eftersom Lyngby er en del tættere på os, end København er, ender vi altid i Lyngby Storcenter. Selvom det er min lillebror, der skal shoppes til i dag, skal jeg også lige i et par butikker og kigge på lidt sommertøj, hehe .. Man er vel shopaholic!

[Sponsoreret af Lyngby Storcenter.]

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE KONCERTER SÅ JEG PÅ RF15