DET SPISTE JEG PÅ ROSKILDE FESTIVAL

TIRSDAGSTONER: THE COVERS & REMIXES

Det er tirsdag, solen skinner, og jeg skal ud i solen om lidt, hvor jeg skal læse videre i min krimi, når jeg ligger på maven, og høre musik, når jeg ligger på ryggen. Selvfølgelig med ledningerne hængende bagpå i stedet for. Dét er smart! Tip hermed videregivet, haha. Jeg  har gjort en lille dille ud af at bruge Soundcloud en del mere, og der er så ufatteligt mange gode remixes at finde derinde! Soundvenue er et godt sted at finde de bedste af de bedste, fordi de selvfølgelig skriver om dem, men hvis man har tiden og overskuddet, er det også fedt at sidde og surfe selv. Lige for tiden hører jeg de fire, jeg har linket til herunder, allermest, og jeg har indsat YouTube-links, så I ikke behøver at gå fra mit blogpost for at høre dem, haha. Let me know i kommentarerne, om I lytter til nogle gode remixes eller covers for tiden! Nyd solen og husk solcreme.
1 kommentar

  • Louise

    Hej Amalie. Det er altså super ærgerligt, at du ikke blogger særlig meget længere.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET SPISTE JEG PÅ ROSKILDE FESTIVAL