GO SAFE AND PRETTY WITH LIBRESSE

VIL DU MED TIL LONDON FASHION WEEK?

iPhone 63OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kan I huske, at jeg skrev om de smarte etuier fra Libresse, som man kan gemme sine bind i? Nu har jeg endnu en god nyhed fra Libresse at dele med jer. Ikke nok med at de har lanceret de fineste nye etuier, har de også sat en ret sej konkurrence i gang, hvor man kan vinde en rejse for 2 til London Fashion Week, hvor man skal se nogle shows. Fly og hotel bliver selvfølgelig betalt! En virkelig lækker præmie, hvis I spørger mig. Jeg har selvfølgelig deltaget i konkurrencen selv, og  jeg håber inderligt at jeg vinder. Alt man skal gøre er, at tage en test, hvor det bliver testet, om man er en ‘fashionista’. Jeg kan underholde med, at jeg heldigvis var 90% fashionista, hvilket jeg da egentlig også synes, at min taske udstråler så glimrende.

I deltager i konkurrencen via dette link.

Jeg synes, at det ville være rigtig sjovt at høre, hvordan testen gik for jer?
Skriv endelig jeres resultat I kommentarfeltet.

[Sponsoreret af Libresse.]

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GO SAFE AND PRETTY WITH LIBRESSE