OUTFIT: MIKAS EMIL WATER SLIDES FERNIS

#AMALIEWESSELTAKESPARIS W/ SAS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Daniel Wellington watch // Anne Berest How to be Parisian book //
Politikens Turen går til Paris guide // Lonely Planet Pocket Paris guide

Dagen er endelig kommet, hvor jeg kan dele en spændende nyhed med jer. Planlægningen har været længe undervejs, og jeg har teaset en del for det, men nu er det hele på plads! Jeg er indgået i et samarbejde med SAS Ungdom, hvor jeg skal ud på nogle rejser og udforske storbyer i Europa sammen med venner og veninder. SAS Ungdom er et tilbud til alle under 26 år, så man kan få rabat på sine rejser med SAS, både indenrigs og udenrigs i hele verden, med samme fordele som SAS rejsende, der har betalt fuld pris. Man finder rejserne på deres app eller deres website. For mit vedkommende skal jeg i første omgang et par dage til Paris sammen med Patrick Pankalla, faktisk allerede på torsdag, og jeg glæder mig vanvittigt meget. Som I kan se, har jeg forberedt mig godt og ønsket mig alle de nødvendige bøger i fødselsdagsgave, så vi kan få set så meget som muligt på de fire dage, vi skal være afsted. Jeg kommer selvfølgelig til at opdatere Instagram @amalie_wessel en masse på alle rejserne, så der håber jeg, at I vil følge med. Har I gode tips til Paris, må I hjertens gerne dele dem med mig i kommentarerne. Croissant og café au lait har jeg styr på, hehe.

[Blogpost 1/4 i samarbejde med SAS.]

13 kommentarer

 • Anna

  Jeg elsker Paris, og det er og bliver min yndlingsby. Som mit eneste tip vil jeg helt sikkert anbefale at i tager en tur Marais og udforsker det område. Jeg ville til hver en tid vælge at bruge 24timer i Marais, end jeg ville bruge 24timer på at se Eifeltårnet og Notre dame. Hav en fantastisk tur!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie A. Abrahamsen

  Du skal klart prøve macarons fra Ladurée og Pierre Hermé!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen Sofie

  Ejjj hvor lækkert! Jeg var i Paris for en måneds tid siden, og det var så fedt. Denne der specielle pariserstemning går bare lige i hjertet, haha. Og glæd dig til at læse How to be Parisian, det er en virkelig fin bog :)) god tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej Amalie, da jeg boede i Paris i kvarteret Marais (det 4. arrondissement) var vi altid på en speciel café, der hedder Pick Clops. Det er det hyggeligste og mest funky sted, hvor man kan få kaffe, andre drikkevarer og så er deres sandkage et must! Den ligger på hjørnet af Rue de Roi de Sicile og Rue Vieille du Temple. Håber det kan bruges!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Sikke et samarbejde… Hvor lyder det lækkert :-)

  Her er mine tips til Paris OG I MÅ ikke snyde jer for disse steder…

  – L’as du Falafel (verdens bedste falafel og tilmed et billigt måltid)

  – Blueberry (sushi par excellence)

  – The Broken Arm (konceptbutik og hyggelig café i et. Virkelig gennemført og smukt)

  – Frenchie To Go (perfekt amerikansk-inspireret morgenmadssted)

  – Holybelly (tidligere journalist på Kinfolk har startet stedet med den vildeste brunch menu)

  – Du Pain et des Idees (køb den bedste croissant og/eller pain au chocolat i byen, og udforsk Canal St-Martin området imens)

  – Mama Shelter (lækkert stylet hotel med en rooftop bar og rigtig gode cocktails)

  – Ten Belles (tiny kaffebiks med god kaffe)

  – Paris New York (blandt byens bedste burgere)

  – Café Kitsuné (tøjmærkets egen kaffebar i den hyggeligste have i Paris)

  – KB Caféshop (rigtig god kaffe nær Montmartre)

  – Miznon (jødisk hipster pitasted… lyder underligt, smager dejligt)

  – Coutume Café (perfekt pitstop med Paris’ bedste kaffe)…

  Og så snyd jer ikke for et par Michelin restauranter eller tre – hvis budgettet råder, naturligvis. Jeg ved godt at det lyder lidt overkill, men lidt fine (dog stadigvæk afslappede) spisesteder har tit frokostmenuer der er væsentligt billigere. Og så smager det jo guddommeligt uanset.

  Lidt lang guide – håber I kan bruge den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Lund

  Ah hvor spændende, det glæder jeg mig til at følge med i! Hvis du ikke har været i Paris før skal du helt sikkert besøge Montmatre området og opleve en solnedgang på trappen bag Sacre Coeur, den smukkeste udsigt i Paris og den mest fortryllende stemning :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Amalie!
  Jeg har lige været en uge i Paris med mine veninder her i sommerferien, og vi besøgte en lille boghandel med en masse smukke, indbundne bøger (er meget bedre end, jeg får det til at lyde – ville ikke misse det). Boghandlen hedder Shakespeare & Company og er et smut forbi værd.
  Vi besøgte også Louvre, vi var der en time før åbningstid og stod allerforrest i køen, det var også det hele værd, at få lov at komme ind og se Mona Lisa + resten af Louvre, samt se asiatere løbe direkte mod Mona, når dørerne gik op :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Åhhh, der er jo en milliard fantastiske ting at se/gøre i Paris, også (måske især) hvis man gerne vil undgå de mest turistede områder. Hvis jeg skulle give ét gyldent tip fra mine mange, lange ture til Paris, så ville det være, ligesom Anna skriver, at tilbringe en eftermiddag i kvarteret Le Marais. Det er den ultimative Pariserstemning, bare vent og se :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spis en masse macaroons fra Ladureé! (Og ta’ nogle med hjem til en sød læser…. *host*)

  http://www.satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Amalie! Tak for at styre denne super gode blog. Man kan altid finde inspiration hos dig.
  Jeg tænkte på, om du ville fortælle mig hvor du får din inspiration fra? Hvilke blogs læser du selv for tiden, og er der andet der inspirerer dig? Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åååh vil så gerne til Paris… Og fedt koncept med SAS Ungdom!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: MIKAS EMIL WATER SLIDES FERNIS