TOP PICKS: SNEAKER GUIDE

I WANT TO WEAR: RED SUEDE

outfit

Zara jacket // Zara top // Zara skirt //
Nike Air Max 95 QS sneaks // Proenza Schouler PS1 Tiny Fringe Leather bag

Jeg har netop ryddet ud i min garderobe. Ikke bare en lille smule, men sådan virkelig ryddet ud. Jeg har fyldt syv sorte sække med tøj og sko, som skal sælges eller gives til genbrug, og det er helt absurd, hvor meget plads jeg har nu. Det betyder selvfølgelig, at jeg har plads til en masse nyt tøj, så jeg har faktisk brugt det meste af dagen på at surfe efter tøj på nettet. Min konto er pt tom, men det er selvfølgelig blot en mindre detalje, haha. På mandag kommer der jo penge ind igen, og jeg håber, at der kan blive plads i mit budget til lidt nyt til garderoben, for den er, no joke, ikke blevet opdateret i virkelig lang tid. Forhåbentlig kommer jeg også til at fremstå mere stilren fremover, i og med jeg har smidt alt “meh”-tøjet væk. Nu skal der flere farver og mere mønster ind, for jeg bliver så ked af at være iklædt basic efterhånden. Der skal noget mere til.

[Dette post indeholder affiliate.]

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOP PICKS: SNEAKER GUIDE