#AMALIEWESSELTAKESPARIS W/ SAS

TOP PICKS: SNEAKER GUIDE

sneaks

1. Adidas ZX Flux // 2. Nike Air Max 95 Ultra // 3. Adidas Stan Smith //
4. Adidas Stan Smith // 5. Adidas Superstar Loafers //
6. Nike Air Max 95 Ultra // 7. Adidas Stan Smith

Jeg går stort set ikke i andet end sneaks, og hvis penge ikke var et problem, havde jeg haft en gigantisk samling, men det handler også om at vælge med omhu. Hvis man bare er til det helt simple, synes jeg, at Stan Smith er det ultimative bedste valg, fordi de virkelig går til alt. Jeg synes dog, at det er rigtig fedt, hvis man køber en lidt anden version end den model, alle går rundt i. Det kunne fx være Stan Smith med velcro lukning eller den røde mesh version nederst på collagen. Går man efter noget virkelig specielt, kan man vælge en sneak som nummer ét eller fem, som begge er cool og anderledes modeller af ellers klassiske modeller fra Adidas. Sidst, men ikke mindst, den fedeste sneakermodel på markedet lige pt, hvis man spørger mig – Nike Air Max 95. Både den og Ultra modellen er hjernedødt fede, jeg har selv et hvidt par og drømmer lige nu om et af de QS par, der er lanceret her i august.

Jeg håber, at dette har inspireret jer! Måske til jeres næste sneaker køb?

[Dette post indeholder affiliate.]

10 kommentarer

 • Emma M

  Jeg var så heldig at få fat i et par 95 ultra i hvid og blå i sidste måned, og jeg ELSKER dem! De deler vandene en smule blandt min familie og mine venner, men har simpelthen aldrig været så glad for et par sko – de er jo vanvittig praktiske og sindssygt lækre at have på, plus at de er en smule specielle og ikke så “mainstream” (endnu) som jeg ellers synes at den slags godt kan have tendens til at blive. Virkelig hver en krone værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna G

  For faeeen Malle! Der fik jeg jo lige brugt 1000 kr. helt ufrivilligt. Damn you sneakersfashion.. :grin: :280:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Har set at du selv har Air Max 95, vil hører hvordan de er i størrelsen? :)
  Og super fed blog!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er lidt små ligesom de fleste andre Nike sko. Jeg er normalt en 39-40 i sko, men bruger 40,5 i Nike :) Tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Okay, tak for svar. Ved du om dine så er dame eller herre model? Prøver selv at finde dem, men kan kun opstøve dem i herre model :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der er ikke rigtig nogen forskel faktisk, hvad jeg ved af :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg har selv fire par af modellen Adidas zx flux i forskellige prints, elsker den model!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er virkelig vild med nr. 2! De er bare SÅ fede.

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#AMALIEWESSELTAKESPARIS W/ SAS