THE LIST: OCTOBER

#AMALIEWESSELTAKESBERLIN W/ SAS

berlin med sas

All photos from my Instagram @amalie_wessel

Jeg elsker Berlin, og købte man mig en lejlighed og gav mig et job, ville jeg flytte dertil uden tøven. Ikke nok med at byde på en interessant historie, byder byen også på en fascinerende multikultur og multietnicitet. Berlin er så meget mere end currywurst og bier vom fass, hvis man bevæger sig ud i de mindre turistede områder og åbner øjnene for at suge Berlin ind på samme måde, som man suger atmosfæren til sig, når man står på Nørrebro en lørdag formiddag og spiser tømmerkebab.

Min far har boet i Berlin, og på den måde har jeg fået dannet et Berlin, som er mit Berlin. Jeg har mine faste caféer, restauranter og shoppe områder, så da SAS Ungdom gav mig muligheden for at besøge storbyer i Europa, skulle Berlin selvfølgelig på listen. Jeg havde min veninde, Cecilie, med, og vi boede på ibis Styles hotellet på Rosenthaler Platz, hvorfra Rosenthaler Strasse går, og det er en af mine yndlingsgader i Berlin. Fra den går små sidegader med alle de gode butikker, hyggelige caféer og lækre restauranter, så det er et virkelig godt område at bo i, hvis man gerne vil føle sig lokal i Berlin. Det kan man desuden blive endnu bedre til med Visit Berlins app, der hedder Going Local Berlin, som tipper om ukendte perler og cool oplevelser i de 12 distrikter i Berlin, fx Mitte, som vi boede i. Vi fokuserede vores rejse på shopping og god mad, så jeg tog Cecilie med ud at spise på mine tre yndlingssteder – Block House, District Môt og Kaffee Mitte, vi shoppede på Kurfürstendamm, Alexeranderplatz og området omkring Rosenthaler Straße og Weinmeisterstraße, og sidst, men ikke mindst, tog vi på Berlinische Galerie, et museum for moderne kunst, som lige nu viser den interessante udstilling Radikal Modern om 1960’ernes byplanlægning i Berlin.

Som sagt rejste vi med SAS Ungdom, som er en rabatordning til alle under 26. Ordningen giver mulighed for billige billetter både indenrigs og i hele verden. Det kræver blot at være medlem af EuroBonus for at kunne booke ungdomsbilletterne, som man finder på hjemmesiden eller i SAS app’en.

Alt i alt et par dejlige dage i Berlin, og jeg har stadig en stor guide on the way.

[Blogpost 3/4 i samarbejde med SAS.]

4 kommentarer

 • Super lækre billeder. Vil glæde mig til en guide, da Berlin jo er en super lækker by og ikke mindst en billig destination, hvis pungen nu ikke er så tung, haha.

  http://fairestaddiction.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Super fint indlæg, synes det er fedt du deler denne vlog!

  Da det fremgår ret tydeligt at du kender Berlin ret godt, ville det være vildt fedt hvis du måske lavede et go-to for os der aldrig har været i Berlin! Skal nemlig selv for første gang til Berlin og vil vildt gerne undgå at falde i alle turistfælderne og overse Berlins små perler:)

  Kun en idé, ellers super indlæg!

  Knus Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  hvilke farve er dit lala berlin tørklæde i? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE LIST: OCTOBER