KEEP AN EYE ON: SPINNING JEWELRY

THE LIST: OCTOBER

the october list

Miu Miu Miu Miu perfume // Nørgaard paa Strøget tee //
&OtherStories Shimmery socks // Kat von D Contour palette //
SMART by Frederikke Toftsø & Sidsel Alling // Zadig & Voltaire Rock clutch

Jeg sidder på vores hotelværelse i Berlin, imens jeg skriver dette, og jeg skal gerne indrømme, at mit nye job og en del andre begivenheder har optaget mit hovede så meget, at jeg ikke rigtig har været inspireret fashion wise, men mere inspireret på fremtidsdrømme, uddannelse etc., og det skaber jo ikke blogposts! Nu har jeg til gengæld hovedet fyldt med nye looks og nye items, jeg ønsker mig, for det er altså bare inspirerende og forfriskende at være i en anden storby end København. På collagen ser I nogle af de items, jeg enten lige har købt, gerne vil købe eller bare er helt forelsket i lige pt., men hvilke, der hører til hvilken kategori, må I vente lidt med at få at vide. Jeg overvejer både en “dét købte jeg i Berlin” video og en “oktober favoritter”-ish video, hvis det har interesse? Ellers kommer det jo under alle omstændigheder på bloggen på den ene eller den anden vis, men video kunne måske være sjovt?

Jeg håber, at I nyder efterårsferien.

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KEEP AN EYE ON: SPINNING JEWELRY