PARFUME I PERSONLIG PLEJE? (KONKURRENCE)

MATERIAL GIRL // NYE KØB OG ØNSKER

ligekøbtønskermig

SAMSOE SAMSOE jakke // CDG bluse // WOOD WOOD bukser //
APPLE iPhone 6S Plus // RAINS rejsetaske

Jeg synes egentlig, at det er smagløst og meget ufint at shoppe til sig selv omkring juletid, især i dagene efter jul, men jeg følte mig undskyldt, da et par af mine ønsker kom på udsalg på andpants.com. Selv min mor synes faktisk, at jeg skulle slå til, og hun var lykkelig over ikke selv at have købt bukserne fra Wood Wood til mig, når nu de kom på udsalg. Jeg havde heldigvis noget opsparing for en gangs skyld (hvad sker der?!), så jeg fik købt mig både bukserne og jakken, som jeg også har haft et godt øje til i noget tid. Lige nu sidder jeg dog i Flensborg, så jeg har ikke modtaget pakken endnu, men mon ikke den venter på mig, når jeg kommer hjem. Derudover er jeg lidt i vildrede, for jeg kunne super godt tænke mig den nye iPhone i Plus versionen, men jeg har kun haft min nuværende siden april, så det ville være noget af et luksuskøb, og dem skal jeg vænne mig lidt (meget) af med. En weekendtaske er dog højt på listen over ting, jeg mangler. Mere om det snart ..

7 kommentarer

 • Therese

  Hvilken telefon har du nu? Tænker mere om du kunne være interesseret i at sælge den, så du kunne få den anden alt afhængig af, hvilken telefon det er :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  hvorfor er det dog smagløst at shoppe til sig selv omkring jul? Måneden gør da ikke nogen forskel for, om der er noget man mangler eller gerne vil have.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hvilke str er du normalt? og hvilke str har du bestilt dine wood wood bukser i? (Hvis man må spørge) :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Amalie. Super fedt indlæg! Må jeg spørge hvilken app du bruger til at lave collagen med?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PARFUME I PERSONLIG PLEJE? (KONKURRENCE)