MATERIAL GIRL // NYE KØB OG ØNSKER

MIN EPILATOR RUTINE // TIPS & TRICKS

braun how to

BRAUN Silk Epil 9 epilator

Som jeg nævnte for nylig, har jeg eksperimenteret lidt med to forskellige epilatorer, begge fra Braun, og jeg har fundet både en favorit og en god rutine, som er meget nem og simpel. Jeg troede egentlig, at jeg ville finde det en fordel at epilere ben i badet, men jeg har nemmere ved at kontrollere, hvad jeg laver, hvis jeg epilere på tørre ben, specielt fordi lygten gør det muligt at se alle hårene, så man ikke misser nogen. Jeg synes dog, det fungerer bedst, hvis man lige har været i bad inden, så huden er varm og porerne mere åbne, for så gør det mindre ondt, synes jeg. Efter at have epileret, skyller jeg lige mine ben, og så smører jeg en olie på, så de bliver lækre og bløde (og skinnende). Det er jo lige før, man får model ben, haha. Som jeg også har nævnt tidligere, forestiller jeg mig, at epilatoren bliver fast inventar i min rejsetaske, når jeg skal på ferie, men derudover er den selvfølgelig også noget, jeg vil bruge, når jeg holder mine spa dage med selvforkælelse. Hvordan er jeres erfaringer med epilatorer?

[Indlæg 2/2 sponsoreret af Braun.]

4 kommentarer

 • rose

  Synes du ikke det gør skide ondt? vænner man sig til smerten?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg har længe fulgt din blog, og har været meget inspireret. Men jeg må efterhånden erkende, at jeg synes, bloggen præges alt for meget af sponsorerede indlæg om ligegyldige ting, frem for hvad det egentlig handler om. Dette er et udefrasyn, og det ville bestemt ikke gøre noget hvis ‘fashion’ var en mere dominerede del.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie T

  Tillykke med “vidunderbarnet” Amalie! Jeg har altid epileret mine ben – aldrig brugt skraber! Da jeg kun bruger epilator, bemærker jeg slet ikke smerten mere. I stedet kilder det lidt. Om sommeren (især inden festival og ferier) bruger jeg også epilatoren under armene (AV!) men efter 3. gang, så vænner man sig til det :-) Jeg epilerer altid mine ben og armehuler inden sengetid pga. de røde knopper. Held og lykke med den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Amalie,
  Jeg vil lige høre, hvilken str. du har din røde ruskindsjakke i fra Zara? Overvejer nemlig at bestille den, så vil lige høre hvordan den er i størrelsen :-)

  Godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MATERIAL GIRL // NYE KØB OG ØNSKER