WHAT A GIRL WANTS (FOR CHRISTMAS)

PARFUME I PERSONLIG PLEJE? (KONKURRENCE)


IMG_0464 kopi-003

Libresse har givet mig en udfordring, som jeg glædeligt har taget imod, da det faktisk er en sag, jeg går en del op i. De har bedt mig kigge mine skønhedsprodukter igennem og tjekke dem for indhold af parfume, så jeg hev de af dem frem, jeg bruger dagligt, og jeg blev sgu lidt stolt af mig selv. Kun ét af produkterne indeholder parfume, og det er min hårolie, som jeg jo heldigvis ikke påfører direkte på huden. Alle de andre produkter er fri for parfume af den simple årsag, at jeg altid prøver at undgå parfume, ligesom jeg heller aldrig sprøjter parfume direkte på huden. Jeg er ikke decideret allergisk, men jeg har noget rødme i mine kinder og eksem på mine arme, som tydeligt reagerer, hvis jeg har brugt et produkt med parfume i, og så prøver jeg i det hele taget at bruge så naturlige produkter som muligt, uden at blive helt fanatisk. Jeg nyder jo parfume og har en stor samling, men jeg er meget opmærksom på, hvor meget parfume jeg udsætter min krop for, og jeg sprøjter det altid på en trøje eller i håret frem for direkte på huden. Pointen er jo selvfølgelig, at alle produkter fra Libresse også er fri for parfume, og det er vigtigt at nævne, for jeg tror egentlig, at de færreste tænker over det. Og personlig pleje, der kommer så tæt på huden, skal altså bare være frit for parfume, hvis man spørger mig. Jeg tænkte i hvert fald lige en ekstra gang over, om jeg havde andet i mit toiletskab, jeg også lige skulle tjekke, og jeg måtte faktisk smide en hel pakke tamponer fra et random tysk mærke ud.

Som en gave til jer læsere udlodder jeg i samarbejde med Libresse et halvt års forbrug af Libresse produkter, og alt I skal gøre for at deltage er følgende:

1. Skriv en kommentar til dette blogpost og fortæl mig, hvor din grænse går ift indhold af parfume i skønhedsprodukter og personlig pleje.

2. Husk en gyldig email, så jeg kan kontakte dig, hvis du vinder.

Vinderen trækkes om lidt under en uge, så I skal være hurtige!

[Indlæg 1/2 sponsoreret af Libresse.]

115 kommentarer

 • Jeg undgår altid parfume i makeup og ansigtsprodukter, men må indrømme at jeg synes det er lidt lækkert med en velduftende bodycreme/butter!

  – Katrine
  Katrine.isabella@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Babette

  Jeg synes det er vigtigt at bruge parfumefrie produkter og de fleste af cremer osv, som jeg har er parfumefrie. Jeg synes det er vigtigt at gå op i fordi man på sigt kan blive allergisk, og det er jo meget trist da man støder på meget parfume i sin hverdag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Sørensen

  Jeg er meget allergisk overfor parfume, og jeg holder mig langt væk fra alt med parfume – får slemt udslæt og kraftig rødme, så parfume er no-go for mig haha <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg undgår altid parfume i ansigtsprodukter og prøver på også at gøre det med makeup og kropspleje.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Prøver personligt at undgå så meget parfume som muligt og sprøjter kun parfume på tøj osv, altså ikke direkte på huden, da jeg selv har tendens til røde kinder og for få år siden fik en “allergiskreaktion” på noget creme fra Matas. Derfor sørger jeg for at undgå parfume, da jeg ellers får store eksempletter rundt omkring på kroppen.

  Mail: mathildeatlarsen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Jeg er .. ikke hysterisk. Men påpasselig.. Især når det er produkter der kommer i kontakt med min søns hud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Als

  Jeg undgår altid parfume i mine produkter, da jeg har atopisk eksem, som reagerer kraftigt på parfume. Det betyder, at det ikke er frivilligt, men har erfaret, at det ikke er nødvendigt at have parfume i sine produkter, så ville nok undgå det, selvom det ikke var pga. min hud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg bruger altid produkter uden parfume. Jeg har sådan set bare vokset op med, at produkter med parfume ikke gør noget godt for en, og at det er bedre uden. Jeg tænker ikke over det mere, og det er bare blevet en vane. Jeg køber dog stadig parfumer, men sprøjter det, som dig, ikke på huden :-)

  Maria.rosenkrantz1308@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asdija Thangaratnam

  Hej Amalie
  Lækker konkurrence.
  Jeg går næsten altid efter produkter uden parfume, når det skal påføres i ansigtet. De produkter jeg påfører på min krop og i håret, har dog parfume, hvilket jeg er lidt en sucker for.
  Godt Nytår :)
  – Asdija

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline Henningsen

  Jeg undgår så vidt muligt parfume i al pleje. Dog er jeg ikke fanatisk og bruger alm. parfume næsten dagligt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amy H

  Jeg prøver så vidt muligt at undgå parfume, jeg har ualmindeligt sart hud, og det mindste parfume kan få den til at gå amok. Dog er der nogle ting, som jeg bare foretrækker er velduftene, som f.eks. en showergel…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Juul

  Jeg elsker når der er parfume i produkter som bruges til at evt. at holde andre ikke velkomne dufte væk. Men min grænse overtrædes dog, hvis mine ansigtsprodukter indeholder alt for heftig en parfume. Så jeg nærmest føler at alle i toget kan dufte min parfume.. fra flere meters afstand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Hej Amalie
  Jeg er heller ikke selv parfumeallergiker, men prøver at undgå parfume alle de steder jeg kan lige fra makeup, creme, shampoo og vaskepulver.
  Ville lige tippe dig om en app, som hedder “kemiluppen”. Den er lavet af Forbrugerrådet TÆNK, og indeholder en database over ingredienserne i forskellige produkter, og her kan man f.eks. også se om der er parfume i, hvis man nu skulle være i tvivl.
  F.eks. Har de lavet en analyse af din micellar cleansing water, og ganske vist er der ikke parfume i, men indeholder et stof der er mistænkt for at være kræftfremkaldende, og andre allergifremkaldende stoffer, det er da værd at tænke over… :-)
  Mvh Thea

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Bach Sørensen

  Det sidste år har jeg bøvlet med en voldsom allergi over for make-up. Siden da er jeg blevet meget opmærksom på hvilke produkter, jeg bruger, og derfor undgår jeg som oftest parfume! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine S

  Jeg prøver så vidt muligt at undgå parfume i alle mine produkter, især shampoo og cremer. Jeg har dog et par produkter, så som min hårolie. Jeg lider hverken af allergier eller eksem, men vil så vidt muligt gerne skåne min krop så meget som muligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Danner

  Jeg undgår ALTID produkter af alle slags med parfume i – af den simple grund jeg er allergisk overfor det og har været det hele mit liv. Jeg sætter stor pris på, at der er så meget fokus omkring det – og især fra Libresse, som du selv nævner.
  Venlige hilsener – Katrine
  katrine@jonasen.net

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petrine Greve

  Jeg undgår helt parfume i ansigtet, da min hud simpelthen ikke kan klare det. Desuden sprøjter jeg kun parfume på tøjet eller i håret, ligesom dig. Petrineg@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oline

  jeg er faktisk allergisk overfor parfume og parabener, så jeg prøver også at undgå det, men dog bruger jeg en deodorant med lidt duft i, men det er også det eneste :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smutte Abrahamsen

  Jeg undgår gerne ansigtscreme og body lotion med parfume, da det ofte kan irritere huden. Det er jo vigtig at passe på sin hud så meget som muligt. :-)
  smuttea@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Jeg går faktisk ret meget op i hvad der bruges herhjemme fordi alle (mand, 3 børn og mig) skal kunne bruge produkterne :) Min datter har ret heftig eksem, så det er nok startet for lang tid siden – altså det med at skulle passe lidt på hvad vi udsætter vores hud for :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nico

  Ligesom dig slår jeg også meget let ud af produkter med parfume i, så derfor prøver jeg også så vidt muligt at undgå dem :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Faktisk er det ikke noget jeg går specielt meget op i. Jeg elsker parfume, og er på ingen måde allergisk, så på den måde er jeg ikke “tvunget” til at tage stilling, selvom jeg burde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg undgår parfume (og andre skadelige stoffer) i det som jeg smører min ud ind i. – Hellere bruge en masse neutrale cremer mm. for så at sprøjte lidt “ren” parfume på tøjet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Bach

  Jeg syntes det kan være svært at holde styr på, også fordi man tit bliver fanget af produkter som dufter godt ;-)
  Lauranielsen26@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Jeg har hele min barndom været skånet fuldstændig mod parfumerede produkter. Al personlig pleje, herunder shampooer, makeup og andet har altid været uparfumeret af den simple årsag, at min mor er allergisk, og derfor naturligt har skånet sine børn imod det. Jeg blev tit vred på hende tidligere over ikke at bruge alt det, jeg syntes duftede så godt, men i dag er jeg taknemmelig over hvordan jeg er blevet skånet. Det må bestemt ikke bliver hysterisk eller fanatisk, men jeg går meget op i ikke at udsætte kroppen for unødvendige kemikalier og parfumer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Ansigtspleje, og så ville jeg aldrig have parfume i intimprodukter!…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Bøgild

  Jeg undgår altid parfume i hudprodukter og i makeup, der lægges direkte på huden. Jeg kan dog godt lide, at min shampoo indeholder lidt parfume. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Det er overhovedet ikke noget jeg går op i, fordi jeg har sådan en enorm passion for skønhedsprodukter og makeup, at jeg bare vil have det hele. Parfume sprøjter jeg dog sjældent direkte på huden. Jeg tænker enormt meget over hvad jeg propper i munden og så kan måske godt snakke om en lille dobbelt morale her ;-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Jeg undgår helst parfume i både cremer og make-up, fordi jeg nemt får hovedpine af det. I hårprodukter (shampoo, balsam, olie, spray) gør det mig dog ikke noget, og jeg elsker faktisk virkelig når mit hår dufter lidt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Jeg er ikke allergisk på nogen måde, men jeg prøver at undgå det ift. til ting der skal smøres på huden. Dog er jeg stor fan af parfume generelt og bruger det dagligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Schmidt

  Jeg må indrømme, at det ikke er noget, jeg går sønderligt meget op i. Men hvis jeg skulle vælge mellem den samme creme i en parfumeret og uparfumeret udgave, valgte jeg den uparfumeret – men det er ikke noget, der betyder så meget for mig – min hud er heller ikke så sart. Jeg synes derimod, at det vigtigste er, hvad cremen indeholder af plejende stoffer/olier, så den kan holde min hud fugtet. Hvis en parfumeret creme er god mod min hud, er jeg tro mod den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Jeg forsøger altid at undgå for meget parfume. Men jeg skal ikke være bleg for at indrømme, at jeg er fan af en dejlig creme/butter, som er velduftende.
  Thereselykke@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min hud i ansigetet er meget sart og derfor bruger jeg produkter uden parfume i ansigtet. Jeg er i løbet af de seneste par år også begyndt at skifte mange af mine andre produkter som bodylotions osv. ud med parfume i, man kan jo faktisk få mange med lækker naturlig duft.

  / LIselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må indrømme at det faktisk ikke er noget jeg gør synderligt meget op i – men når det kommer til det intime område er jeg dog af en eller anden grund ret obs på det. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg har for nyligt skiftet alle mine skænhedsprodukter (der kommer i kontakt med huden self) ud med organisk og parfumeri. Tanken om kemikalier direkte på huden og ind i poren bryder jeg mig ikke om. Til gengæld har jeg oplevet at min hud bliver meget pænere og får en pænere glød!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg bruger aldrig parfume i mine produkter – jeg kan simpelthen ikke tåle det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna M.

  Jeg må sige min grænse går ved parfume i tamponer/bind, jeg synes simpelthen det er så unødvendigt. Derudover undgår jeg også så vidt som muligt parfume i produkter jeg bruger hver morgen og aften. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise J

  Ansigtsprodukter vil jeg helst have uden parfume, men hårprodukter, som f.eks. ligesom din hårolie, kan je godt tolerere parfume i (det skal jo kun i spidserne). Og parfumer kommer også på tøjet, tørklæde etc., så min hals ikke rammes direkte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Maja

  Min hud er meget følsom overfor parfume, eller det er den i hvert fald blevet det sidste halvår- jeg har ikke nået at udskifte alle mine produkter, da det ikke blot kræver meget tid og energi, men også mange penge.. Derfor kunne det være lækkert at vinde denne konkurrence!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  jeg er allergisk over for parfume – så jeg sætter grænsen ved al parfume! :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Bjørn

  Jeg bruger intet make-up med parfume i, heller intet krops- eller ansigtspleje.
  Dog har jeg en god, stor samling af parfumer, som jeg bruger et sprøjt eller to af om dagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eike Linn

  Jeg er meget allergisk overfor parfume, og er nødsaget til at købe ALLE produkter i helsekostforretninger(eller fra mærker jeg stoler 100 % på)
  Jeg må indrømme, at det er super træls, ikke engang at kunne låne sin venindes shampoo.. Men bruger jeg sådanne produkter, er konsekvenserne eksem over hele kroppen, hvilket jo er endnu værre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Mie Hymøller

  Min grænse mht til parfume er ret stor, og på ikke krydses. Jeg er desværre parfume allergier, så ingen af mine produkter indeholder parfume! Dog kan jeg heldigvis godt tåle lidt parfume sprøjt på blusen, så jeg også kan dufte godt. Desværre synes jeg ofte, at produkter uden parfume godt kan have en tendens til at være lidt dyrere end dem med, hvilket er lidt øv for en parfume allergier som mig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har rigtigt meget astma og er i de seneste år begyndt at få rigtig mange allergiske reaktioner i mit ansigt og på min krop hvis produkterne indeholder parfume. Så nu bruger jeg kun cliniques makeup og creme og prøver så vidt som muligt ikke at sprøjte parfume på huden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Jeg har aldrig rigtig (7-9-13) fået en allergisk reaktion over noget, jeg har påført udenpå min krop – kun indeni. Derfor er jeg langt mere opmærksom på, hvad jeg spiser fremfor hvad, jeg putter på min krop – sådan tror jeg (desværre) ofte, det er; at folk først bliver opmærksomme på f.eks. parfume i produkter, når det er for sent.
  Når det så er sagt, tjekkede jeg lige mine produkter igennem, og de er næsten alle parfumeri, så helt skidt er det ikke ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Odgaard

  Altså, min grænse.. Den er nok allerskarpest i forhold til mine børn, som jeg ikke har lyst til at udsætte for parfume og alt muligt andet mærkeligt, der nu kunne forekomme i diverse produkter, man er mere eller mindre i kontakt med på daglig basis. Og så er jeg også ekstra skrap, når jeg er gravid eller ammer. Min yndlings makeupmærker er tilfældigvis Tromborg og Nilens Jord, og jeg tror sgu heller ikke, der er så meget crap i netop disse produkter. Jeg kan dog RET godt li’ at bruge nogle lækre shampoo’er og hårmasker, som dufter dejligt, så dér er jeg faktisk ikke så krakilsk. Så bottomline er nok, at i de fleste produkter er jeg ret opmærksom, hvorimod jeg med andre produkter giver mig selv ‘lov’ ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Kirstine

  Jeg prøver så vidt som muligt at undgå parfume – også fordi min hud ofte slår ud når jeg bruger parfume, selvom jeg ikke er direkte allergisk overfor det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna pedersen

  Jeg prøver så vidt at ungå parfume og parabener i min produkter til kroppen, og huden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Nielsen

  Jeg undgår altid parfume i cremer, make-up og generelt bare i alting, som kommer i kontakt med huden. Shampoo er ok med parfume, da man jo vasker det ud igen. Jeg leder fortsat efter en deodorant, der virker, uden parfume. Men generelt tænker jeg meget over parfume og hormonforstyrrende stoffer, som virkelig kan gøre stor skade på lang sigt, hvis man ikke passer på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathe

  Jeg foretrækker helt klart produkter uden alverdens grimme sager i. Min hud reagerer og er super sensitiv så jeg har fundet et par mærker jeg sværger til. La Poche Rosay er min hud helt gode venner med! Derudover har jeg gjort det til en regel at make-up, creme og generelt beauty er noget man køber på Apoteket, for så tænker jeg at apoteket har “sorteret de værste mærker fra” så jeg kan få nogle produkter uden de grimme ting i. Jeg har aldrig tænkt over det med parfumen på huden, men måske jeg bare bruger så lidt parfume af gangen at jeg ikke reagerer på det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Lækker præmie!
  Jeg vil gerne undgå parfume i sæbe og cremer, da min hud ikke kan tåle og ofte slår ud. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Thisted-Widtfeldt

  Jeg må sige at jeg i de senere par år gar oplevet at parfumer som er lavetvpå de hvide planter skal jeg sprøjte på tøjet da jeg ofte får lettere røde plamager og især på tøjet. Nu gar jeg en stor teenage bonusdatter som jeg altid har opfordret til at sprøjte hendes parfume på tøjet da hun i forvejen reagerer på vaskemidler. Glædelig 2.juledag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Jeg går oftest efter produkter uden parfume til mit ansigt, mens jeg sagtens kan bruge cremer/sæber med parfume til min krop.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Blom

  Jeg bruger aldrig cremer med parfume i, da jeg ønsker at skåne min hud, jeg skal jo beholde den i lang tid :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Jeg prøver at undgå parfume på kroppen, jeg kommer det på tøjet det syntes jeg virker fint ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Parfume kan give mig vejrtrækningsproblemer, derfor er jeg yderst forsigtig.Men der er nogle produkter der har en naturlig duft, det er derfor vigtigt for mig at der er balance i hvad der er parfumeret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Nogle produkter der er parfumeret giver mig vejrtrækningsproblemer, så jeg er yderst forsigtig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • min hud kan klare storset det hele, så jeg kigger ikke rigtig efter når jeg vælger produkter, siden jeg ikke er allergisk overfor noget som helst. men det er selvfølgelig vigtigt at der mulighed for andre alternativer.

  min grænse er bare relativ høj, når det gælder sådanne ting.

  // penille.strandgaard@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Bentzen

  Jeg har en meget sensitiv hud, så jeg undgår altid parfume i min makeup. Jeg får utroligt meget eksem af det. Jeg bruger dog parfume uden på mit tøj i ny og næ :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Bjarkam

  Jeg undgår altid parfume i skønhedsprodukter! Det er på lang sigt dårligt for huden, og kan føre til allergier, udslæt og rødme… Så jeg holder mig fri:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Jeg vil meget gerne undgå parfume i alle mine daglige produkter. Og så selv tage noget på til fest.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Min grænse går ved kontakt til min hud. Er top sensibel og bliver nødsaget til at tænke over hvad jeg propper i både mund og på hud. Parfume kommer på tøjet og ellers bruger jeg (næsten) udelukkende parfumefri produkter og ALTID “dernede” :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt j

  det der skal blive på huden skal gerne være uden parfume. Jeg har parfume i mine sæber jeg vasker mig i og sådan, men ikke alt muligt andet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Feldborg

  Jeg har ikke så meget noget imod parfume, men jeg bryder mig mest om produkter uden det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg bruger helst, produkter uden parfume… Dog kan jeg ikke lade vær med at bruge parfume, for at føle mig lidt lækker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Madsen

  Jeg må være ærlig og sige, at jeg har det med at have lidt en “jo jo, det går nok” -attitude omkring det emnet.
  Jeg burde absolut blive mere bevidst omkring det, og jeg vil gøre mit bedste for det! Især omkring sådan noget som tamponer kan jeg se, at det helst skal være i orden! Godt at vide at Libresse er det :-)
  Mange hilsner fra Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone K Olsen

  Jeg er allergisk overfor parfume og parabener og har meget sensitiv hud så jeg holder mig fra det! Jeg udviklede allergi for 4 år siden og er næsten helt holdt op med at bruge make up! Jeg sprøjter kun parfume på tøjet, bruger naturlige produkter og selvfølgelig parafume/parabenefri make up når jeg skal i byen og sådan :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Fuglsang

  Jeg er ikke god til at undgå parfume :( Ved godt jeg burde, men synes bare at ting som dufter er lækre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har altid brugt apotekets cremer både til ansigt og hud. Min mor arbejder i branchen, så hun henviste mig ret hurtigt til apotekets varer. De er virkelig anbefalelsesværdigt, og så er de prismæssigt også et sted, hvor alle kan være med. Ofte synes jeg, at priserne på cremer render op i noget, som min su ikke kan være med til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Jeg undgår som hovedregel parfume i mine skønhedsprodukter, men jeg nyder en lækker parfume. Jeg sprøjter dog aldrig direkte på huden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Jeg går altid efter de produkter, der er parfumefri. Hvis jeg ikke kan få noget uden parfume vil jeg hellere undvære. Sådan har det altid været, og det kommer nok af, at min søster havde parfumeallergi da hun var lille, så jeg har altid været vant til, at der ikke var parfume i diverse produkter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Mikkelsen

  Jeg bruger mest hverdagsprodukter som er parfumefrie, men bruger enkelte produkter med. Dog ønsker jeg at finde parfumefrie alternativer til disse produkter :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Jeg tænker ikke meget over det, men ubevidst vælger jeg nok meget fra med parfume.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Nguyen

  Jeg er meget imod parfume i ansigtsprodukter. Derfor bruger jeg La Roche-Posay produkter, hvilket har gjort min hud meget bedre og produktene er også anbefalet af hudlæger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg elsker at tage en god parfume på, og derfor vælger jeg altid produkter uden parfume, fordi det ellers bliver for meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Vil ikke have parfume i cremer og sæber.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Jakobsen

  Jeg tænker faktisk ikke så meget over om der er parfume i mine produkter, men når jeg skal købe gave til andre betyder det meget at det er parfumefrit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Jeg prøver at undgå parfume i cremer, vaskepulver mv, men det er ikke altid lige nemt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Høyer

  Jeg undgår totalt parfumerede produkter i ansigtet, da jeg har meget sensitiv hud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg fortrækker helt klart produkter uden parfume, da jeg har sensitiv hud, der bare har det bedst, når jeg bruger naturlige produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica Hansen

  Jeg prøver så vidt muligt at undgå parfume. Min bedste veninde har parfume allergi, så hun er super god til at hjælpe mig ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det er faktisk lidt sjovt, at netop denne konkurrence er kommet på din blog, da jeg for lidt over et halvt år siden skiftede til Libresses produkter, da Always begyndte at putte parfume i deres bind. Jeg har selv en klar holdning til parfume – og det er så lidt som muligt og så lidt i kontakt med huden som muligt. Derfor undrer jeg mig meget over, hvorfor man dog skal parfumeres i bagdelen – eller andre steder for den sags skyld. Derfor er min ansigstscreme, bodylotion, shampoo osv. uden parfume.
  Fed konkurrence :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Møller

  Som så mange andre, er jeg også allergisk for parfume og derfor er derfor nød til at vælge produkter, som er parfumefrie. Når det så er sagt, vil jeg så også indrømme at jeg er en kæmpe sucker for en lækker parfume og tillader mig derfor at det gerne må komme på tøjet – bare det ikke rammer direkte på huden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg har længe været typen der gik efter de gode priser da jeg ikke synes jeg havde penge til at gå op i så meget andet end kvali og pris. Men her de sidste to måneder er jeg lige så stille og roligt gået igang med at udskifte diverse sæber, cremer, deo osv. ud med produkter der helst er både parfume og parabene fri.Det er selvfølgelig dyrere, men det er det værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg undgår altid parfume i bodycreme, ansigtscreme og body shampoo, da jeg har en meget sart hud, det begynder at klø, og min hud bliver så tør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carla

  Jeg undgår så vidt muligt parfume. Jeg kender rigtig mange som har parfumeallergi, som fortæller mig om hvor nederen det er, at man ikke lige kan tage parfume på, til forskellige anledninger. Derfor undgår jeg parfume i min shampoo, cremer, læbepomader og egentlig også makeup. Når jeg køber makeup eller lign., kan jeg bagpå genkende hvilke parfumer, der er farligere end andre i forhold til allergi og dermed hvilke jeg skal undgå. Jeg syntes at det er godt at sparre på parfumen til hverdag i produkter, for så føler jeg mig mere fri til at bruge det, til fx fest, eller i den hår-kur, jeg laver en gang om måneden. Det eneste parfume jeg har på til hverdag er parfumen i min deodorant, men det er også fordi at den ikke er antiperspirant.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Arnold

  Jeg prøver så vidt som muligt at undgå parfume og parabener især i ansigtcremer. Jeg føler mig sundere, når jeg undgår at fylde min krop med alle mulige kemikalier. Nogen kalder mig småfanatisk ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Jeg elsker at gå med parfume og bruger også cremer med parfume, men må indrømme at parfume i make-up går jeg langt udenom. Synes fx at mascara der lugter af parfume ikke hører nogen steder hjemme, og derfor går jeg altid udenom det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  Jeg er faktisk ikke så sart med parfume i mine produkter, men hygiejnebind og lignende SKAL være fri for parfume!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil gerne blive bedre til at undgå produkter med parfume og andre skadelige stoffer i. Jeg har fornylig hentet appen Kemiluppen, hvor man kan scanne sine produkter og se hvilke stoffer de henholdsvis indeholder og ikke indeholder. Den vil jeg i hvert fald benytte mig af fremover :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Faktisk er det ikke noget jeg tænker over ang. parfumer i mine skønhedsprodukter. Jeg døjer hverken med sart hud, hvilket nok også grunder i at jeg ikke ser det som nogen fare at påføre :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line W

  Prøver så vidt som muligt at bruge creme uden parfume. Og shampoo også :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  jeg bruger for det meste aldrig produkter med parfume, især ikke i makeup som jeg skal påføre på mit ansigt, da min hud er lidt sart, og som din også kan finde på at reagere på parfume.
  jeg vil lige gøre dig opmærksom på en app der hedder “kemiluppen” den er lavet af TÆNK, i appen kan du tjekke om der er parfume i dine produkter. man kan altså virkelig blive overrasket over hvad der er i alle de produkter vi tager på i løbet af en dag :)
  knus Karoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Før i tiden tænkte jeg ikke så meget over det. Men da jeg blev gravid, begyndte jeg at tænke over hvor meget og hvor tit jeg var i kontakt med parfume. Ting, som jeg bruger hver dag, er oftest uden parfume. Fx showergel og shampoo (selv om jeg savner duften af nyvasket hår) og i hygiejnebind går jeg helt uden om parfume.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene S.

  Jeg har det på nøjagtig samme måde som dig mht. parfume i personlig pleje, selvom jeg aldrig selv har oplevet at få en allergisk reaktion. Dog har jeg mange veninder som døjer med det, så jeg prøver at være meget påpasselig ved at sørge for ikke at bruge produkter med parfume direkte på huden :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne lykke nielsen

  jeg undgår det til alt til vores datter og i det meste af mit eget med nogle få undtagelser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  jeg slår meget nemt ud når det handler om parfume, så jeg prøver at undgå alt med parfume i mine produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah

  Det er ikke noget jeg går så meget op i, da jeg har aldrig været allergisk eller noget, og jeg elsker at dufte godt! Dog undgår jeg altid parabener. Men de mange artikler om øget risiko for parfumeallergi har da fået mig til at tænkte mere over det og jeg synes også at parfumefri og økologiske produkter er super lækre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Høj

  Jeg har bevidst valgt, at min make-up og mine renseprodukter skal være uden parfume, fordi det er noget, jeg bruger i mit ansigt hver eneste dag. Når det så er sagt, så kan jeg rigtig godt lide, at mit hår dufter af noget, når jeg har været i bad, så sådan noget som hårshampoo og balsam må der altså gerne være lidt duft i. Jeg går op i at beskytte min hud, men jeg kan nu godt lide at dufte lidt :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil helst ikke have parfumer i ting jeg putter i mit ansigt, men samtidig kan jeg ikke lide det lugter grimt. I hårolier og shampoo tager jeg det knap så højtidligt, men undgår det gerne hvis muligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Holst

  Jeg undgår til hver en tid parfurme i min makeup og creamer både til ansigtet og kroppen. I mine mange hårprodukter er der dog parfume i, da jeg elsker nyvasket og duftenede hår !!! Derudover bruger af og til også deo med lidt duft, men jeg forsøger at begrænse det til et minimum. – Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne J

  Jeg elsker gode parfumer og har en skøn samling, men mener ikke der er behov for duft i alle produkter jeg bruger. Faktisk bryder jeg mig egentligt ikke om at produkter til et så sart miljø som det intime er parfumerede, og jeg mener Libresse viser ansvarlighed når de undgår dette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia Dos Santos

  Jeg undgår helst parfumer i ansigtet. Derudover bruger jeg kun parfume i andre produkter, hvis jeg får dem i gave. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessie Holmslykke

  Jeg prøver så vidt muligt at undgå parfume og ellers absolut ikke direkte på huden , bliver stadig overrasket over brugen af parfume i forskellige produkter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Prytz

  Jeg prøver så vidt muligt, at holde mig væk fra ansigtsprodukter, bodylotions og deodoranter med parfume – Dog kan jeg ikke undvære mine parfumer, så jeg kan dufte dejligt, haha :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tommy

  Jeg undgår helt parfume i andet end netop min parfume – min kæreste har dog en lidt anden holdning og hvis jeg vinder er præmien selvfølgelig til hende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke H

  Jeg elsker parfume i det meste bortset fra Bodylotion da jeg synes det er for skrap for min hud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Holm

  Elsker parfume og tager både parfume og deo på om morgenen og igen når jeg går i seng. Jeg tror der er lidt parfume i min ansigtscreme den dufter i hvert fald af agurk (den er fra estée lauder og alle der har lånt den siger det samme) men ellers holder jeg mig fra cremer mv med parfume i. Jeg har eksem på hele kroppen og jeg slår he,t ud af de parfumerede cremer (dog ikke at parfume direkte på huden) så hvis jeg får gaveæsker med parfume i f.eks. Til jul ryger cremen lige i skraldespanden og så beholder jeg bare parfumen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Rørbæk

  Jeg undgår altid parfume i ansigtsprodukter, da min hud simpelthen ikke kan tåle det.
  Jeg prøver så vidt muligt kun at sprøjte parfume på tøjet, og ikke selve huden – bare så man dufter lidt dejligt :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Jeg undgår så vidt muligt parfume, men er på det seneste kommet til at købe bind med parfume. Jeg må indrømme at det føles mere frisk, men jeg er ikke så vild med tanken om parfumeallergi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P

  Hvorfor er der manglende blog samt instagram opdateringer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse Lejbølle

  Min grænse går ved de produkter, jeg bruger i intimsfæren – det betyder også, at jeg er meget opmærksom på hygiejnebind og tamponer – og det gælder også den lim, de bruger for at sidde fast på trussen. Min mor viste sig nemlig at være overfølsom over for lige præcis sådan en lim :-O. Altså, hvor der er slimhinder – ingen parfume!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen Lauest

  Ingen parfume i makeup og cremer da min hud er sart. Jeg bruger dog parfume, men sprayer det ikke direkte på huden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg prøver sådan at undgå parfume, men ihh, hvor jeg synes, det er svært! Der er jo parfume i rigtig mange ting! Dog prøver jeg så godt jeg kan at undgå parfume i ansigtsprodukter, da det godt kan give mig lidt rødme..
  idaroseschultz@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig vigtigt for mig ikke at have parfume i mine bind og andre produkter som bruges i den region. Jeg har altid brugt allways, da det var dem som passede bedst til mit behov, men så begyndte de at putte parfume i dem, og det går bare overhovedet ikke. Jeg forsøger også at bruge så lidt parfume i mine skønheds produkter som muligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT A GIRL WANTS (FOR CHRISTMAS)