MIN EPILATOR RUTINE // TIPS & TRICKS

VINDEREN AF LIBRESSE KONKURRENCEN


libresse

Jeg er så glad for, at så mange af jer kommenterede med fortællinger om, hvordan I undgår parfume i så meget som muligt. Hvor er det super sejt, at så mange af jer tænker over den slags og rent faktisk gør noget ved jeres holdninger og bekymringer. Jeg kunne især godt lide en kommentar, hvor en af jer skrev, at det er vigtigt at passe på sin hud, for man skal jo have den resten af livet, og derfor synes jeg også bare, at det er så vigtigt at skåne sin hud og krop for unødvendigheder som parfume i personlig pleje. Jeg er selv slem til at blive fristet af produkter, der dufter helt vildt godt, men så må jeg lige hive fornuften frem igen og kun købe produkter uden parfume. En anden ting er den skjulte parfume, man ikke lige tænker over, fx i personlig pleje som bind og tamponer, så jeg synes, det er vigtigt, at folk ved, at produkter fra Libresse er fuldstændig parfumefri. Det er i hvert fald en faktor, der er værd at huske, hvis man ønsker at skåne sin krop så meget som muligt.

Vinderen af Libresse konkurrencen blev Klara, som bliver kontaktet på mail.

[Indlæg 2/2 sponsoreret af Libresse.]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN EPILATOR RUTINE // TIPS & TRICKS