FILM AFTEN MED LENOVO TABLET

WHAT A GIRL WANTS (FOR CHRISTMAS)

Braun collage

Elizabeth Arden Eight Hour cream // Clinique daily cream // Clarins lip balm //
Braun Silk épil 9 epilator // Tromborg duftlys // Badeanstalten skrub //
MAC tinted cream // MAC lipgloss // Molecules parfume

Velvære er mange ting, men at føle sig tilpas i egen krop er yderst vigtigt for at føle velvære, synes jeg, i hvert fald for mig, og sådan er det nok for mange mennesker. Det handler måske ikke altid om, hvordan man ser ud, men også om at føle sig lækker. Jeg føler mig altid lidt mere lækker, når jeg lige har været i bad, brugt en god bodyscrub, barberet ben og smurt mig ind i en god lotion. Det kan også være en smule læbepomade på læberne, når man sidder i toget efter en lang dag, to stænk af en lækker parfume, inden man skal ud af døren, eller måske bare fordi man lige har lyst til at dufte godt. Apropos at barbere ben, så er jeg for nylig begyndt at eksperimentere med en Braun epilator i stedet, faktisk to forskellige, selvom jeg egentlig altid har været lidt skeptisk. Jeg er dog overbevist om, at det er en tilvænningssag, og så er det altså ret effektivt ikke at behøve at barbere ben hver tredje dag. Nu er det jo ikke ligefrem sommer lige om lidt, men jeg har en idé om, at en epilator er genial, når man skal på sommerferie og måske ikke lige står med skraberen klar, hver gang man er i bad, men stadig gerne vil have bløde ben hele ferien. Iøvrigt en god gaveidé, hvilket skønhedsprodukter jo altid er!

[Indlæg 1/2 sponsoreret af Braun.]

1 kommentar

 • Ida

  Hej Amalie :)
  Vild med din blog!
  Men her for tiden synes jeg nærmest kun der er sponsoreret indlæg, og jeg synes faktisk sponserede indlæg kan være spændende, men det synes jeg ikke dine er. B.l.a dit indlæg om tabletten, det har jo intet med resten af dit indhold på bloggen at gøre, så forstår ikke hvorfor det er noget du vil promovere? Dette siger jeg kun fordi jeg rigtig godt kan lide din blog, og derfor vil jeg synes det ville være ærgeligt hvis den bliver oversvømmet af sponserede indlæg, der virker lidt ligegyldige
  Hav en rigtig god jul

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FILM AFTEN MED LENOVO TABLET