MINE TANKER OM REDIGERING AF INSTA PICS ANNO 2016

NEW BEAUTY FAVES

IMG_4309 copy kopi

MARIO BADESCU facial spray // TRINES WARDROBE oil serum // CLINIQUE face cream

Nogle af jer ved måske allerede, hvor meget jeg går op i kvaliteten af mine skønhedsprodukter, men for de af jer, der ikke gør, kan jeg lige introducere mine principper:

  1. Jeg bevæger mig helst uden om parfume, da jeg oplever, at min hud har det bedst sådan.
  2. Jeg køber ikke et produkt, medmindre jeg har læst/set positive anmeldelser af det i magasiner, på blogs eller YouTube, eller hørt om produktet fra veninder.
  3. Produkterne må ikke koste en formue, da jeg skal have råd til at købe dem igen og igen.

Derudover elsker jeg at teste nye produkter, og jeg har de sidste par måneder været imponeret af de tre produkter på billedet. Det er alle tre produkter, jeg har fundet på blogs, og det viser jo bare, at det kan betale sig at lave lidt research, inden man køber nye produkter. Ansigtsmisten bruger jeg lige efter, jeg har lagt make-up, da den nemlig kan et lille trick, men det tænker jeg at lave en video om. Den er iøvrigt lækker at have i tasken, specielt på strandture eller lange arbejdsdage, hvor man kan føle sig tør i ansigtet. Hårolien siger lidt sig selv, jeg bruger den hver anden dag, når jeg har vasket hår, og ansigtscremen bruger jeg hver morgen, inden jeg lægger make-up. Jeg bilder mig selv ind, at den dæmper min rødme i kinderne, og selv hvis den ikke gør, er den bare fantastisk lækker og frisk. Den er så i den lidt høje prisklasse, men jeg sværger ved Cliniques produkter, og har brugt dem i mange år efterhånden.

Husk iøvrigt at like min nye Facebook-side! Der deler jeg alle nye indlæg.

[Dette post indeholder affiliate links.]

1 kommentar

  • Amalie

    Min mor lider af en hudsygdom, og bruger den selvsamme creme. Den har i hvert fald hjulpet en del på hendes rødme, så den skulle være god nok. God sommer. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE TANKER OM REDIGERING AF INSTA PICS ANNO 2016