OUTFIT: BLACK ZIP UP, DENIM & HEELS

PHOTO DIARY: BERLIN

berlin fotodagbogberlin fotodagbog pt 2

Jeg er hjemme fra Berlin, og selvom det ikke blev til så mange billeder, som jeg normalt stræber efter, skal I ikke snydes for en fotodagbog fra min tur. Jeg var afsted med min bror, og vi boede i min fars lejlighed, da han lige er flyttet til Berlin igen efter at have boet et par år i Flensborg. At prøve nye, små kaffesteder og shoppe kortet og fødderne ømme plejer at være højest på min to-do-liste i Berlin, men denne gang skreg min konto og mit humør lidt mere på familiehygge. Det blev blandt andet til frokost på den hyggeligste restaurant ude ved Schlachtensee, hvor vi kom meget, sidst min far boede i Berlin. Vi var der faktisk igen et par dage efter, bare et andet sted ved søen, hvor vi solede os og spiste medbragte sandwiches. Sådan noget kan Berlin nemlig også byde på, selvom det er en storby! Alle aftener var dejlig lune, og en af aftenerne var vi ude at spise på en restaurant, som var meget Singapore inspireret. Det var rigtig lækkert, og selv toilettet var værd at fotografere, så det blev selvfølgelig til et par mirror-selfies. Der kommer desuden en video fra rejsen, så snart jeg lige får klippet det hele sammen.

Husk iøvrigt at like min nye Facebook-side! Der deler jeg alle nye indlæg.

2 kommentarer

 • Anne

  Åh, jeg har også den ene halvdel af mine forældre bosiddende i Berlin. Den by kan altså bare noget helt særligt.

  Snakker du egentlig flydende tysk? Eller snakker din far og dig dansk sammen? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Min far er dansker, så vi snakker dansk sammen, men for det meste snakker vi faktisk en blanding af tysk og engelsk, da min fars kone er tysker :) Jeg snakker ikke flydende tysk, men forstår hverdagstysk uden problemer, og snakker det nogenlunde også :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: BLACK ZIP UP, DENIM & HEELS