WISHLIST: RETRO SUNGLASSES

PHOTO DIARY: BORNHOLM (SVANEKE)

bornholm fotodagbog

Jeg har netop tilbragt fem dage på Bornholm, og selvom det var familieferie, bød dagene på både udendørskoncert på Gæstgiveren, kolde øl, Aperol Spritz og cigaretter i aftensolen. Onsdag ankom vi til Svaneke, hvor vi skulle bo, og om aftenen havde vi billetter til The Minds of 99 på Gæstgiveren i Allinge. Det var en helt igennem fantastisk aften! Jeg gik glip af at høre deres koncert på Roskilde Festival, fordi mit ansigt mødte en jernstang, så jeg var rigtig glad for at opleve dem på Bornholm. De gjorde det så godt! Og så har jeg fået mig en ny yndlingsøl, Stella Artois. Jeg skal så bare lige finde ud af, hvor man køber den henne herhjemme. Anyone?

Af andre anbefalelsesværdige ting vi gjorde, vil jeg fremhæve pizza på Bonalâs, som er et super hyggeligt sted i Svaneke, der både har vegetarisk og vegansk på menukortet, fisk på et af de mange røgerier (jeg er specielt glad for det i Nexø, som vi cyklede til på vores sidste dag), fish n’ chips fra en lille butik ud til vandet et sted mellem havnen og røgeriet i Svaneke, is fra Svaneke Ismejeri på torvet i Svaneke (særligt deres rabarber sorbet og hindbær sherbert), og så skal man selvfølgelig læse et magasin i sandet, tage en dukkert og nyde en solnedgang, når man er omringet af god udsigt. Og selvfølgelig blande bolcher hos Svaneke Bolcher!

Husk at like min nye Facebook-side! Der deler jeg alle nye indlæg.

Husk iøvrigt at følge med på Instagram @amalie_wessel for daglige updates.

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WISHLIST: RETRO SUNGLASSES