OUTFIT: SPORTY CHIC IN H2O & SUPREME

VIDEO DIARY: BERLIN

Jeg går lidt og leger med idéen om at skulle have gang i nogle videoer igen, men jeg må indrømme, at jeg har lidt svært ved at finde frem til en idé eller et nyt koncept, som ikke bare er de sædvanlige videoer, man har set så mange af på YouTube. Det er i hvert fald mit mål at komme frem til en idé, der virkelig siger mig noget, og som forhåbentlig også siger jer noget. Nu jinxer jeg det sikkert ved at skrive om det her, men I er jo også velkomne til at fortælle mig hvilke videoer, I gerne vil se. Til at starte med har jeg lavet en lille videodagbog fra min tur til Berlin, lidt alla mine tidligere rejsevideoer fra Paris i 2015 og Berlin i 2014. De gamle videodagbøger er væsentligt bedre og mere lækre at se på, så jeg skal vist øve mig lidt og komme tilbage i gamet igen. Anyway, I kaster bare idéer til videoer min vej, og så fortsætter jeg med at være i tænkeboks.

Jeg har også lavet en fotodagbog fra Berlin, som I kan se her. Husk iøvrigt at like min nye Facebook-side! Der deler jeg alle nye indlæg.

3 kommentarer

  • Katrine

    Personligt kan jeg faktisk bedst lide når du skriver. Jeg synes du er så velformuleret, at jeg altid har lyst til at læse dine indlæg, hvor jeg oftest springer videoer over, også fordi det er lidt mere bøvlet fra telefonen ;) Men det er også nogle fine videoer, det slet ikke det :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Hvor er din stribet trøje fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: SPORTY CHIC IN H2O & SUPREME