ALT OM MIT VALG AF STUDIE, INTRO & RUSTUR

THE HAIRCUT

IMG_5106IMG_5104

Haircut by Kirstine Engell

Jeg er blevet klippet, og det har en del af jer måske allerede set på Instagram eller Snapchat, men når det er en så stor forandring, vil jeg lige knytte et par ord til mit valg. Jeg er blevet klippet af den søde og dygtige Kirstine Engell, som jeg mødte under et fotoshoot for nylig. Hun er hårstylist for SCOOP ARTISTS og beauty-nørd hos ELLE, så jeg følte mig meget tryg ved at overlade min frisure i hendes hænder. Og det er blevet lige, som jeg havde forestillet mig! Det her kommer måske til at lyde lidt som en joke, men det er det ikke: Jeg satte mig, viste et billede af Noora fra SKAM og sagde “det skal bare klippes, så det ser sådan dér ud”, og da længden så var af, bad jeg om en lidt pjusket styling. Som regel skal man altid lige vænne sig til en så stor forandring, når man tager hjem fra frisøren, men jeg skulle videre på et videoshoot, og det nye hår var bare så naturligt for mig, at jeg helt glemte, at det var nyt. Det må betyde, at beslutningen ikke er helt dum, og jeg glæder mig til at lege lidt med stylingen.

Husk iøvrigt at like min nye Facebook-side! Der deler jeg alle indlæg.

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALT OM MIT VALG AF STUDIE, INTRO & RUSTUR