5 FORDOMME OM CBS

WANT TO WEAR: H&M TREND FAVOURITES

hm ønsker

H&M shirt // H&M sunglasses // H&M top // H&M body //
H&M earrings // H&M pants // H&M earrings

Sort er meget lidt velkommen i min garderobe for tiden, og jeg går, som tidligere nævnt på bloggen, efter at tilføje nogle flere unikke pieces til min garderobe. Jeg føler nemlig, at det hele er blevet lidt for basic, så jeg har en plan om at være meget kræsen med mine køb fremover, specielt nu hvor jeg skal være studerende på SU, og dermed har færre penge mellem hænderne. Jeg har kigget en del på H&M Trend på det seneste, fordi jeg altid høre veninder fortælle om unikke items, de har fundet derfra, så det vil jeg også gå i gang med – at scoute unikke pieces fra H&M Trend. Det er jo også økonomisk smart.

Derudover er jeg gået i gang med at sælge ud af min garderobe, og der er alt fra Comme des Garcons, POPcph og Acne til H&M, ASOS og Envii. I finder det hele på min Tradono profil. Til de hurtige købere kan jeg sende allerede mandag!

Husk iøvrigt at like min nye Facebook-side! Der deler jeg alle nye indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 FORDOMME OM CBS