MONDAY OUTFIT: BATWING SLEEVES & GLITTER SOCKS

I’M MOVING OUT

flytter

Der er måske en del af jer, der allerede har gættet det ud fra mine Instagram Stories @amalie_wessel på det seneste, men man er vel ikke rigtig blogger uden at lave en announcement på bloggen også. Jeg skal flytte hjemmefra! Jeg kan egentlig godt lide at bo hjemme, men jeg har i lang tid gerne ville ind til byen, og selvfølgelig endnu mere nu hvor jeg studerer derinde. Det kan jo tage evigheder at finde et sted at bo i København, specielt med de priser folk udlejer til, så jeg troede ikke, at det ville lykkes mig at finde noget, jeg ville have råd til med det samme, men jeg været ekstremt heldig at finde noget til en god pris ret hurtigt, og så er det bare om at slå til! Jeg gik i gang med at søge ivrigt for en måned siden, og allerede en uge efter var jeg ude at kigge på et værelse på Frederiksberg, som jeg så har hentet nøglen til for fjorten dage siden. Men jeg har ikke fundet det gennem en boligside, så jeg kan kun bekræfte den irriterende frase om, at det handler om at kende nogen, der kender nogen.

Det er lidt presset at skulle flytte, alt imens studiet stadig er nyt, og jeg endnu ikke er inde i en rigtig god studierutine, og for lige at toppe det har jeg mistet min pung med alle kort i, men alt det spændende ved at skulle flytte for mig selv overskygger fuldstændig de lidt upraktiske omstændigheder. Jeg har allerede tilbragt en lørdag med tømmermænd i et IKEA fyldt med skrigende unger, og det i sig selv er jo en fornøjelse, så det bliver ikke bedre. Ej, jeg glæder mig vanvittigt meget til at flytte, og så bliver mit første hjem i København oven i købet på Frederiksberg, som jeg altid har drømt om. Jeg har faktisk engang haft et profilbillede på Facebook, som var taget på Frederiksberg, og min caption til billedet var “drømme, drømme om smukke Frederiksberg”. Det er lidt sjovt.

Jeg har næsten alt klar til flytningen, men jeg mangler stadig at finde ud af, hvordan jeg vil opbevare mit tøj. Mine skabe kan nemlig ikke flyttes med, så jeg skal finde på en ny løsning. Måske I har nogle gode idéer? Kom også gerne med jeres bud på de bedste steder at købe interiør! Jeg mangler “nips”.

8 kommentarer

 • Sophie

  Der er nogle rigtige gode tøjstativer i Ikea, hvis du har pladsen til det. Linker lige her: http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/50231630/

  Det kan rumme rigtig meget tøj, og bølgerne i Ikea er tilmed meget billige, så dem kan man lige tage med. Der kan man have i hvert fald 20 + ting hængende, så som: jakker, trøjer osv. Så er det også smart, at man på hylden for neden kan have jeans, bluser eller endda sko stående. Et tip er måske, at købe nogle kasser, hvori tingene kan ligge. Ude for enderne af hver stang, kan man også have ens skuldertasker hængene. Jeg er i hvert fald virkelig glad for mit og det er virkelig godt til prisen!

  Held og lykke med flytningen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg har selv et par stativer til tøj fra inventarland – bedste investering nogensinde. Det er de samme som Ditte fra velvetsnow har i sit walkin. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R.

  Jeg kan kun anbefale at få et tøjstativ. Min kæreste og jeg har ingen deciderede skabe i vores lejlighed, men vi har et laaangt tøjstastiv, lavet af vandrør – efterhånden en klassiker – og så en kommode fra IKEA til vores tøj, og det fungerer helt perfekt, og tager egentlig ikke voldsomt meget plads – i hvert fald ikke mere end man kan forvente ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med dit nye hjem! Jeg håber, at du vil dele din oplevelse om at flytte hjemmefra, og hvordan du får det til at fungere. Jeg glæder mig til at følge med:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hvor fedt! Tillykke :D
  Nu ved jeg ikke lige hvor meget du må lave håndværksmæssigt i lejligheden.
  Er selv lige flyttet og har købt et skydedørs skab fra Silvan. Det er super godt og går hele vejen til loftet. Af andre steder at opbevare er der faktisk i IKEA vildt mange smarte senge med skuffer der kan trækkes ud :>

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONDAY OUTFIT: BATWING SLEEVES & GLITTER SOCKS