MIT FØRSTE FOREDRAG & MIN NYE YNDLINGSDRAGT

THURSDAY TUNES

thursdaytunes

Jeg har en del transporttid til og fra studiet, som det ser ud lige nu i hvert fald, og den tid bruger jeg enten på at læse eller på at høre musik. Og jeg har faktisk fundet en del nye numre på det sidste, som jeg gerne vil dele med jer, selvfølgelig med håb om at få nogle gode input fra jer også. Det er I så gode til, og jeg kan altid bruge ny inspiration, hvad angår mit musikbibliotek.

Som så mange andre har jeg virkelig været spændt på at høre nyt fra Frank Ocean, og selvom der gik så lang tid, at jeg egentlig havde givet op, har jeg alligevel givet hans nye en chance. Det er jo Frank, og han er bare så pissedygtig, at andet ville være en skam. Jeg har indtil videre to favoritter fra albummet ‘Blonde’, og det er helt vildt god timing, at han udgiver det nu her, hvor jeg er startet studie, for så følger der ligesom et Frank Ocean album med hver gang, jeg starter et nyt kapitel. Channel Orange hørte jeg nemlig meget den sommer, jeg startede i gymnasiet, så det minder mig om utroligt meget om den tid. Med hensyn til de to øverste sange er både sange og kunstnere helt nye for mig, og det er gennem al mit radiolytteri, at jeg har opdaget dem. De er helt bestemt et lyt værd! Sidst, men absolut ikke mindst, hører jeg også Tom Odells seneste album en hel del, og min favorit er sangen ‘Concrete’, som ret så fint beskriver, hvor unikt man kan have det med et andet menneske. Ham skal man gøre sig selv en tjeneste at høre, og jeg er endda så heldig at have hørt ham live, hvilket jeg håber på at skulle igen.

Hvad synes I om Frank Oceans nye album? Og hvad hører I for tiden?

6 kommentarer

 • Ihh altså, dine indlæg er altid så estetiske. Hvad hedder din skrifttype?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frank er gud, okay ikke helt men næsten… han kører i hvert fald på repeat på min også utrolig lange tur til og fra studie. Derudover er jeg blevet ret fanget af Jørgen Leth’s nye album Rak-ma-gak. Det er spoken words, ret specielt og meget poetisk og kunstnerisk, men alligevel et lyt værd! Haven skøn dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Var lykkelig, da jeg så The Weeknd’s sang “Starboy” var landet på spotify. Den er bestemt et lyt værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT FØRSTE FOREDRAG & MIN NYE YNDLINGSDRAGT