MY PICKS: H&M KENZO COLLECTION

BLIV KØRT GRATIS TIL LOPPIS I MORGEN

tradonoimg_7466

Så er det i morgen, jeg sælger ud af min garderobe sammen med søde bloggerkollegaer og andre personligheder med lækre garderober. Jeg har ryddet rigtig meget ud i min garderobe, inden jeg flyttede hjemmefra, så der er utroligt mange lækre items med, som I forhåbentlig kan gøre jer et godt fund iblandt. Der kommer til at være pelsjakker, vinterjakker, ruskindsjakker i forskellige farver, bluser, bukser, sko og meget andet! Jeg kommer til at have mest med fra Birgitte Herskind, Mads Nørgaard, Libertine Libertine, POPcph, Zara, ASOS og Envii, så der kommer til at være noget i både den lidt højere og den lave prisklasse. Det meste af det, jeg har med, vil der desuden være mulighed for at prøve på, og jeg tager selvfølgelig både kontanter og MobilePay. Jeg sælger desuden også nogle skønhedsprodukter fra rigtig gode brands, og alt er selvfølgelig uåbnet.

HVAD: Tradono Loppemarked
HVOR: Docken, Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn
KLOKKEN: 11-17

GRATIS KØRSEL TIL OG FRA: Hvis det regner, og man derfor ikke lige føler for at stige op på cyklen, eller hvis man bor for langt væk til at cykle, eller ens tog ikke passer med en bus, eller man bare gerne vil spare penge, kan man blive kørt gratis til og fra loppemarkedet og Nordhavn station. Der kører specielle busser, som er gratis, såfremt man viser, at man har Tradono app’en på sin telefon. Den er gratis, og kan downloades på få minutter. Den første bus kører klokken 10:50 fra Nordhavn St., og den sidste bus kører fra Docken klokken 17:15.

Jeg glæder mig til at se jer! Om det bliver til køb eller bare en sludder. Vi ses!

6 kommentarer

 • Pernille

  Jeg er helt vild med reolen, du opbevarer dit tøj i! Det ser helt vildt fedt ud :D Hilsen Odenseanere der ville ønske hun kunne have været med til loppemarkedet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille Heltoft

  Hvor er dine reoler fra? mindes at IKEA havde nogen der lignede, men kan simpelthen ikke finde dem :(

  kh desperat reolsøger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Kan man købe det overskydende tøj, som du ikke fik solgt? Tænker evt. dine suede bikerjakker ;) Du må meget gerne lige skrive til mig hvis du gør, for du havde nogle virkelig fede ting til salg, og jeg var desværre på arbejde i lørdags da der var loppis.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY PICKS: H&M KENZO COLLECTION