VIDEO: STUDIESNAK FEAT. LENOVO

MY PICKS: H&M KENZO COLLECTION

hmkenzo2

H&M x KENZO tee (woman) // H&M x KENZO silk shirt //
H&M x KENZO tee (woman) // H&M x KENZO tee (man)

Kenzos kollektion for H&M er en del mere skør, end jeg havde håbet og forventet, men der er nogle pieces iblandt, som jeg er vild med, og som jeg overvejer at købe. Jeg har det sådan lidt, at jeg ikke vil kaste mange penge efter en kollektion, som nærmest har mistet sin hype, før den er sat til salg, og jeg skal ikke være et af de dér mennesker, der går amok, fordi et dyrt tøjmærke bliver tilgængeligt for de mange via en H&M kollektion, som det for eksempel skete med Balmain, men når det så er sagt, er jeg i forvejen glad for Kenzos univers, og det er udelukkende af den grund, jeg overvejer at købe noget fra kollektionen. Og så er det jo også bare sjovt! Kenzos tøj er sjovt, det er frisk, og det ser jeg gerne i min efterårsgarderobe, som lige nu er meget grå, beige og grøn .. Jeg har ikke helt bestemt mig for, om jeg skal holde mig til en af de logo tees, jeg har sat på collagen, eller om jeg skal bevæge mig ud i et af de mere skøre pieces .. Måske begge dele? Hvad synes I om kollektionen, hvad skal jeg vælge?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: STUDIESNAK FEAT. LENOVO