HVERDAGSINDBLIK: MIT HJEM MED PLAKATER

OUTFIT INSPIRATIONSSERIE: JULEFROKOSTEN

julefrokost

SPONSOREREDE LINKS: GINA TRICOT blouse // ORIT ELHANATI earrings //
GANNI bag // H&M pencilskirt // ASICS GEL-LYTE EVO sneaks

Jeg får lige for tiden rigtig mange henvendelser fra jer omkring tøj til alle de festligheder, denne årstid byder på, og jeg har derfor søsat en ny serie, en outfit inspirationsserie, her på bloggen, som har til formål at bringe noget inspiration til lige præcis de her outfits, som virkelig leder op til tøjkriser af dimensioner. Jeg har for eksempel altid tøjkrise juleaften, hvilket er lidt åndssvagt, fordi min familie er så lille, at der ikke er denne dér tante, man kun ser den ene gang om året, som man gerne lige skal give et godt indtryk, og “ja, det går rigtig godt med studiet, nej, jeg har ikke en kæreste, jeg har flere”, ba dum tjiiiii! Tre dages eksamensskrivning har virkelig haft effekt på min humor .. Anyway, det her bliver første indlæg i rækken, og jeg har sat fokus på julefrokosten, hvor jeg tit føler, at dresscode lader til at være “lign en farvelade med et drys glimmer og for meget make-up, der sidder nede på dine kinder to timer inde i serveringen”. Jeg har selvfølgelig et langt mere casual perspektiv på julefrokostpudset, og jeg ser for mig, at ovenstående outfit har et cool og casual “threw this on, now look like a million”-udtryk, der samtidig gør sig passende til julefrokost både med venner, kollegaer og familie.

Har I forslag eller ønsker til andre lejligheder, jeg skal komme ind på, er de meget velkomne!

1 kommentar

 • Emilie Berg

  Jeg elsker virkelig disse collager med tøj fra din side, så moderne, så lækkert!

  Din stil er fantastisk! Elsker den måde du bruger farver på, jeg er selv “sort” i mit tøj, tidlige ‘levn’ fra teenage-tiden, men ville ønske jeg var bedre til at bære flere farver!
  Men på grund af min højde og spinkelhed, synes jeg bare jeg kommer til, at se “barnlig”/meget lille ud :-(

  xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVERDAGSINDBLIK: MIT HJEM MED PLAKATER