UGENS PLUS- & MINUSPOINT #6

SAVED ITEMS

desktop2

SPONSORERET AF ASOSASOS trousers // REEBOK tee // NEW LOOK heels //
ASOS blouse // SAMSOE SAMSOE knit // MONKI blazer

Okay, jeg er virkelig kommet ind i et godt flow med ASOS igen! Vi har ellers haft en del tid hver for sig, hvor jeg ikke rigtig har haft så meget held med at gøre gode fund derinde, men nu er asos.com tilbage på listen over go-to-webshops, jeg ofte lige er inde at browse igennem. Det er en ret lækker overspringshandling, det dér med at vinduesshoppe på nettet, og selvom jeg fik købt en del af mine saved items under udsalget forleden, har jeg stadig en del gode fund tilbage, som jeg lige ville dele med jer. Indlægget her er faktisk skrevet nogle dage i forvejen, da jeg i dag har trukket spørgsmålene til en 3-døgnseksamen, så når I læser det her, sidder jeg formentlig fordybet i noter om teoretikere sammen med min studiegruppe. Det bliver min første eksamen ud af tre på det her semester, og jeg er faktisk meget spændt på at skulle sidde og producere noget tekst, da det som regel er noget, jeg nyder rigtig meget.

Følg gerne med på Instagram @amalie_wessel i de her dage, hvor bloggen ikke opdateres i samme omfang. Og selvfølgelig på Facebook-siden, så I ser de nye indlæg.

4 kommentarer

 • Louise

  Hey Amalie

  Vil du ikke skrive om, hvordan du indtil videre har det med at gå på uni og om dine oplevelser og indtryk? Måske kunne du også lave et slags indlæg om hvilke typer, man finder på CBS – lidt a la de indlæg, du har skrevet før, hvor det self bare er for sjov :)

  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Louise,
   Det vil jeg helt bestemt! Og ja, sådan et indlæg skal jeg da helt klart skrive! Tak for idéen. Hvis du savner den slags indlæg, og måske ikke har læst mit indlæg om 5 fordomme om CBS, vil jeg anbefale dig at læse det, og så vil jeg gå i gang med at skrive det om typerne snarest ;) Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne du eventuelt lave et oplæg omkring “skoletasker”. Min er brugt til døde og den hænger bogstavligttalt sammen i sikkerhedsnåle, men ved ikke hvad jeg gør når den falder fra hinanden. Den rummer både computer, et par bøger og fitnesstøj. Det er skide svært at finde en både pæn og praktisk taske, hjælp!!

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS PLUS- & MINUSPOINT #6