MIT NYE HÅR & GUNBRITT COIFFURE

UGENS PLUS- & MINUSPOINT #6

Det er blevet søndag og dermed tid til mit ugentlige blogindlæg, hvor jeg deler plus- og minuspoint ud til forskellige ting, der er sket i løbet af ugen. Here we go again:

MINUSPOINT til mine frustrationstårer over frygten for ikke at bestå mikroøkonomi. Stakkels mine medstuderende .. De må seriøst tro, at jeg har kuk i låget sådan at flæbe midt i en time. Note to self: Træk vejret, og sov lidt flere timer om natten, så bægeret ikke flyder over på den måde.

MINUSPOINT til antallet af outfits på bloggen for tiden, eller nok nærmere det faktum, at de ikke er at finde på bloggen for tiden. Jeg håber, min seneste ordre fra ASOS kan lave om på det!

MINUSPOINT til, at jeg pt har så uren hud, at ikke engang hoe-filteret (hundefilteret) på Snapchat kan skjule det. Så er den altså gal. Kender I et godt renseprodukt?

MINUSPOINT til The Weeknds nye album. Det er sgu en ommer.

PLUSPOINT til Gilmore Girls. Hver gang jeg vil koble af eller har lidt tid tilovers (en sjældenhed) ser jeg et par afsnit, og jeg er nået til slutningen af 2. sæson, så jeg er godt på vej mod at skulle se de nye afsnit, der lige er kommet på Netflix her i weekenden.

PLUSPOINT til denne her weekend, som jeg har tilbragt hjemme-hjemme, altså hos min mor og co., hvor jeg har nydt både chili con carne, hjemmelavet bearnaise, bøf og fritter, luksus rugbrødsmadder og æbleskiver her 1. søndag i advent. Det gør altså eksamenslæsningen blidere!

PLUSPOINT til det seneste afsnit af SKAM. Har det sådan rigtig nurh over det. Men, er det bare mig, eller har Even ikke en del explaining to do? Han har været mystisk længe nok nu, føler jeg.

PLUSPOINT til farven på denne her smukke taske, som rigtig gerne må finde vej til mig.

Jeg håber, I har haft en helt igennem forrygende og dejlig uge, og så vil jeg minde jer om at følge med på min Facebook-side, hvor jeg deler updates og nye indlæg.

[Dette post indeholder affiliate links.]

16 kommentarer

 • Mathilde

  Er dit studie meget hårdt på CBS? Jeg er selv startet her på CBS i år og føler godt nok, at det er det letteste jeg nogensinde har prøvet. Nemmere end folkeskolen efter min mening.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var da heldigt for dig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

   Ej, det var altså ikke for at sige noget dårligt. Det må du virkelig ikke tro. Jeg var bare lidt nysgerrig ift. dit studie :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tror, problemet er, at jeg har stor passion for at yde et stort stykke arbejde på bloggen, og jeg har haft svært ved at holde en god balance mellem det og studiet. Derfor er der punkter i mit studie, hvor jeg føler mig utilstrækkelig. Og så har jeg svært ved matematik, som desværre fylder en del på første semester på mit studie :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Jeg knuselsker de her indlæg!! Keep up the good work! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg er simpelthen så enig med dig omkring The Weeknds nye album! Jeg føler mig som en forræder når jeg siger det, men jeg er simpelthen så skuffet og hvor havde jeg glædet mig! Øv x 1000, glad for at jeg ikke er den eneste der har det sådan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har hørt det fra et par stykker efterhånden. Men der er godt nok også mange, der er helt vilde med det :) Det mangler bare noget, synes jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Med hensyn til renseprodukt kan jeg anbefale denne: http://www.magasin.dk/ultra-facial-cleanser-75-ml./VA02712787-00000001_061.html – den er god til alle hudtyper, renser mildt men effektivt. Derudover vil jeg lige anbefale denne: http://www.magasin.dk/t-zone-peeling-50-ml./VA03680689-00000001_061.html – efter jeg er begyndt at bruge den, slår min hud slet ikke ud mere, som den ellers har været slem til. De små urenheder der alligevel kommer engang imellem, forsvinder også på få dage og når aldrig at blive rigtigt “slemme”:-)

  Jeg elskede det seneste afsnit af SKAM, men nu må de altså snart tale sammen! Alt tyder på at Even har nogle problemer og eftersom at der kun er 3 afsnit tilbage, må vi snart få nogle svar!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for dine tips! Lækre mærker du foreslår også. Jeg må hellere se nærmere på de produkter :)

   Så enig i det om SKAM!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amaliea

  Nej, The Weeknd har da ramt den lige i røven med sit nye album ;-) Jeg brød mig heller ikke om det i starten, men nu kører hele albummet altså på repeat. Jeg vil dog stadig give de største roser til Trilogy. Dog synes jeg også, at Starboy mangler en smule dybde, hvis man kan sige det på den måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christa Visholt

  I forhold til uren hud: Jeg har set store forandringer ved at droppe “bumsecreme” eller andre spot-løsninger og derimod er jeg gået over til at smøre mit ansigt ind i olie hver aften inden jeg går i seng.

  For tiden bruger jeg abrikoskerneolie fra SARD, da det samtidig fugter huden virkelig godt. Den metode bliver også kaldt oil-cleansing, hvis du vil læse mere om det.

  Det har i hvert fald hjulpet mig meget og min hud har aldrig set finere ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hmmm, det lyder besynderligt, eftersom bumser opstår jo opstår på grund af fedt, og olie er fedt .. Men jeg vil da helt sikkert læse op på det :) TAK!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg vil klart anbefale produkter fra Medex, der sørger for, at huden har den rette pH-balance (så vidt jeg husker) :-) Jeg har i hvert fald været glad for at bruge det i over et år nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg ville droppe mælkeprodukter helt og aldeles. Nu har jeg selv ikke indtaget mælkeprodukter og kød i maaaange år (og har perfekt hud), men de af mine veninder, der har droppet mælkeprodukter pga. urenhud, har set en kæmpe forskel, da den urene hud forsvandt. Give it a go :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT NYE HÅR & GUNBRITT COIFFURE