VLOG: GALLAPREMIERE PÅ GIDSELTAGNINGEN

OUTFIT 230317: KJOLE & JEANS KOMBI

img_4078img_4076img_4064

SPONSORERET AF ASOS.COM & INDEHOLDER AFFILIATE: WOOD WOOD kjole // NØRGAARD PAA STRØGET 101 bluse // H&M jeans (similar) //
ADIDAS CLIMA COOL sneaks // GANNI solbriller

Det her outfit er faktisk fra torsdag i sidste uge, men jeg har haft så meget andet at lægge op på bloggen, så derfor kommer det først op nu. Det er mit skal-være-på-farten-hele-dagen-men-til-gallapremiere-om-aftenen outfit, så det har altså været på til brunch, kaffeaftaler, middag, gallapremiere og i byen. Det må man kalde et alsidigt outfit. Men det er det nok egentlig kun af den grund, at jeg aldrig ville troppe op i gallakjole til en gallapremiere. Medmindre jeg blev bedt om det, og nogen gav mig en smuk kjole og satte mit hår. Gad vide, hvordan jeg ville se ud i sådan en mondering. Haha! Det må prøves af en dag. Hvem inviterer?

I dag har jeg fri fra butikken, så jeg løber ærinder til bloggen, hvilket vil sige, at jeg har hentet pakker, og så vlogger jeg faktisk hele min dag til min YouTube-kanal igen, så jeg vil ikke fortælle så meget mere om min dag. I må vente med at høre om den, til jeg er færdig med videoen. Hehe. Håber I har en dejlig uge!

Smid et like på min Facebook-side, hvis du vil holdes opdateret på nyt fra mig.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VLOG: GALLAPREMIERE PÅ GIDSELTAGNINGEN