ASOS FORÅRSFUND: KJOLER TIL JEANS

5 TING, JEG HAR OPTUR OVER I DAG

l0iyirklgj1kdaggo

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS:

1. HARRY STYLES
Hvis man nogensinde har været decideret fan af nogen eller noget, ved man, hvad jeg snakker om nu. Følelsen, når man opdager en artist, eller en hobby, eller en ny dille, som man bare ikke kan lade være at bruge al sin tid på. Jeg er jo tidligere kæmpe Tokio Hotel fan (jeg jagtede special edition versionerne af både deres engelske og tyske album rundt i hele Berlin), og jeg havde også følelsen, dengang jeg gik i gang med YouTube. Nu er det så Harry Styles. Yup, mange år for sent, men i min verden er han altså først blevet lækker det seneste halvandet år. Og det er så også først nu, han laver musik, jeg gider lytte til. Hans solokarriere er allerede helt vild! Jeg er målløs, og lytter til disse to igen og igen. Jeg har også forudbestilt hans album, som udkommer 12. maj …


2. DESIGNER SALE HOS BOOZT.COM
Boozt.com er, som I måske ved, en af mine favoritter blandt diverse webshops, fordi de så ofte har rabatkoder, udsalg eller kampagneweekender, hvor man kan spare penge på de dér lidt dyre items fra mærker som Ganni, Baum und Pferdgarten, Stine Goya, Wood Wood, og jeg kunne blive ved .. Jeg har blandt andet købt denne buksedragt under et af deres udsalg. Nu er der så fra 20 % – 50% på blandt andet Stine Goya, Custommade og andre af de dér lækre mærker. Og det er også på SS17 items! Så det er altså nu man kan gøre et kup ..

3. ROSKILDE FESTIVAL HAR TILFØJET NAVNE
Jeg er ikke voldsomt imponeret over dette års line-up på Roskilde Festival. Jeg plejer at have en lang liste over navne, jeg gerne vil høre, men i år kan navnene tælles på to hænder, så vidt jeg lige kan regne mig frem til .. Til gengæld har de i dag tilføjet blandt andet Nas til musikoversigten, og der er også kommet spilleplan ud. Nu overvejer jeg faktisk seriøst at købe billet!

4. NYE SNEAKS (DON’T JUDGE)
Jeg har lige fået en mail om, at disse sneaks er klar til afhentning, og jeg glæææææder mig som et lille barn til at få dem på sammen min nye trenchcoat, som har hængt trofast på mine skuldre lige siden, jeg modtog den. Håber på at skyde nogle outfits pics med begge real soon!

5. THE BIG NEWS
Jeg offentliggjorde forleden denne store nyhed, og den har jeg simpelthen kæmpe optur over. Og jeg har også virkelig optur over, hvor søde I er til at kommentere, når jeg deler sådan noget! Jeg fungerer bedst, når der er styr på tingene, struktur, rutine og sådan, så det har virkelig gjort en forskel for mig at få det her på plads. Og så er det jo også lidt sejt ..

Husk i øvrigt at smide et like på min Facebook, hvor jeg opdaterer med nye indlæg.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS FORÅRSFUND: KJOLER TIL JEANS