MIN & BLOGGENS STORE NYHED

ASOS FORÅRSFUND: KJOLER TIL JEANS

kjoler

SPONSORERET AF ASOS.COM & INDEHOLDER REKLAMELINKS:
ASOS WHITE kjole // ASOS kjole // ASOS blomstret kjole // ASOS ærmeløs kjole

Nu er det jo ikke, fordi det danske forårsvejr ligefrem byder på bare ben og vin i solen, men det skal ikke afholde mig, eller jer, fra at gå i alle de smukke kjoler, der er over det hele lige for tiden. Min egen plan er at have kjolerne på udover et par jeans, som jeg også før har haft, blandt andet i dette outfit. Og jeg så faktisk en pige for nylig, som havde en endnu længere kjole på udover et par jeans, og det så bare helt vildt godt ud! Så det vil jeg også prøve nu. Jeg kan så bare ikke helt beslutte mig for, hvilken af kjolerne det skal være … Umiddelbart hælder jeg mest til de to øverste, men jeg kan ikke vælge imellem dem. Hvad tænker I?

Jeg sidder i min mors sofa, og skriver det her blogindlæg. Både fordi jeg selvfølgelig gerne vil se min mor, men også fordi det er sidst på måneden, og jeg simpelthen ikke lige har penge til at handle ind til aftensmad. Jeg har faktisk ikke rigtig penge til noget, så det er ikke så godt, at jeg drømmer om nye kjoler, haha! Men det kender vi vel alle sammen, hehe ..

Har I forresten husket at like min Facebook-side? Der deler jeg alle nye indlæg ..

2 kommentarer

 • Kate

  Den øverste til højre kunne være perfekt med et par jeans under!
  Jeg kender det alt for godt med sidst på måneden… jeg har heller ikke nogen penge, men det har ikke stoppet mig i at købe lækre produkter til næsten 500kr. YOLO. Fordelen ved at bo med sin kæreste er dog at man først på måneden overfører penge til en madkonto så der er altid penge til mad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh vilka fina plagg, älskar den blå högst upp till höger!
  http://nouw.com/bellss

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN & BLOGGENS STORE NYHED