OUTFIT 220417: MIT NYE ULTIMATIVE BYEN-SÆT

MIN & BLOGGENS STORE NYHED

img_5281

Nu har jeg efterhånden teaset for det her i noget tid, på denne dér irriterende mere-om-det-snart-bloggerfacon, og jeg er altså endelig blevet klar til at dele nyheden med jer! Der har nemlig lige været et par ting, som skulle falde helt på plads, inden jeg ville dele det med omverdenen på denne her måde. Bloggers Delight skulle for eksempel lige havde besked, og der er i det hele taget mange praktiske ting, man skal have styr på, når man laver sådan noget her. Der sker nemlig det, at jeg har oprettet virksomhed! Og med det mener jeg selvfølgelig, at bloggen nu er registreret som en virksomhed. Jeg har min egen virksomhed!!

31lpv5l3aivti

Det kommer egentlig ikke til at ændre noget ved bloggen som sådan, men det er en kæmpe milepæl for mig, og det er noget, jeg har overvejet virkelig længe! Og derfor er det selvfølgelig også noget, jeg har lyst til at dele med jer. Tidligere har jeg ikke kunne se de store fordele i at køre bloggen som en virksomhed, fordi regnskab er et stort arbejde (jeg er ret umulig til matematik), og jeg har ikke rigtig haft betydelige udgifter i forbindelse med bloggen (måske lige med undtagelse af mine rejser ifbm mit SAS-samarbejde), men nu begynder der at være flere og flere situationer, hvor det er en fordel for mig at være en virksomhed. Så det er “jeg” blevet!

Det betyder heller ikke, at bloggen nu bliver spammet med sponsorerede indlæg, eller at jeg kommer til at gå rundt med solbriller indenfor, eller snakke højt om, hvordan jeg kan svinge firmakortet. Selvom jeg uden tvivl skal ned i min bank, og få dem til at oprette firmakonto og -kort til mig! Haha. Når min lille virksomhed får kapital nok, er det forresten min tanke, at firmaets første store køb skal være et vlogging kamera til min YouTube-kanal. Så det kommer jo faktisk også jer til gode, at amaliewessel.dk er blevet en virksomhed. Hehe.

Hvis I har spørgsmål, er de selvfølgelig velkomne i kommentarfeltet!

9 kommentarer

 • M

  Kæmpe tillykke med det! Glæder mig over at min yndlingsblogger får endnu mere vind i sejlene <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Det lyder helt vildt fedt, tillykke med det! Det er virkelig sejt at du er nået så langt med bloggen, efter at du holdet pausen, at det nu er din helt egen virksomhed! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie K

  Du er så MEGA sej Amalie!! Jeg har fulgt dig i en evighed nu, og jeg sidder og smiler over hele femøren, og er så glad på dine vegne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Ihh hvor det lyder mega Nice! Elsker virkelig din youtube kanal og glæder mig meget til at se flere YouTube-videoer på din kanal!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Tillykke med det! Og skide sejt altså. Du er min yndlings blogger og har fulgt dig siden du oprindeligt startede på youtube. Bliv endelig ved med dit gode arbejde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt – håber du bliver glad for det hele :D

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ylva

  <3<3<3glæder mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Q

  TILLYKKE! Hvor er det super fedt! :)
  Hvad er den store forskel i at køre den som ikke virksomhed og som virksomhed? Er det at du nu kan trække alt fra et sted, caffebesøg, indkøb, shopping osv.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er du bare sej! Stort tillykke! Og et vlogging kamera ville være en super idé hehe :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT 220417: MIT NYE ULTIMATIVE BYEN-SÆT