MIN SENESTE ASOS ORDRER

OUTFIT 030417: MIN NYE DRAGT

img_4544 img_4547

INDEHOLDER REKLAMELINKS: GANNI buksedragt // NØRGAARD PAA STRØGET 101 bluse // GANNI sokker // NIKE AIR MAX 97 sneaks // GANNI solbriller

Jeg har virkelig købt mange ting fra Ganni på det seneste. Det føler jeg i hvert fald, at jeg har. Men det bliver nok også “værre” af at have købt flere par glimmersokker derfra. De er til gengæld sindssygt gode til at pifte et outfit op, så jeg fortryder på ingen måde at have punget lidt ekstra ud for glimmersokker! De er også bedre kvalitet end mange af mine andre par. Billederne her er fra i mandags, hvor jeg havde en kort arbejdsdag efterfulgt af outfit-hygge med Amalie, som jo også arbejder i Meotine. Selvom vi aldrig er på arbejde sammen, holder vi tit hinanden med selskab, hvis den ene af os alligevel er inde i byen, hvilket vi jo nærmest altid er, haha! Det er sgu hyggeligt at have en veninde og kollega, der gider at komme med iskaffe, når man står og koger indenfor, imens vejret er godt. Vi har dog heldigvis en bænk foran butikken, som jeg har planer om at slikke noget sol på, på de stille dage. Altså i påklædt tilstand selvfølgelig. Haha.

Fordi jeg ikke har fået blogget i denne her uge, har jeg en del at indhente i forhold til at få udgivet outfits, men jeg håber, at I vil læse med alligevel! Jeg glæder mig i hvert fald til at få postet alt det indhold, jeg har samlet sammen i ugens løb. Håber I har det godt :)

Smid et like på min Facebook, hvis du vil holdes opdateret på nyt fra mig.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN SENESTE ASOS ORDRER