PÅ DET SENESTE HAR JEG ..

OUTFIT 040417: KØBER NY CYKEL

img_4516 img_4535 abdc0dec-1bfc-4a6e-8c25-3eec77e87b32

INDEHOLDER REKLAMELINKS: BAUM UND PFERDGARTEN frakke //
WOOD WOOD bluse // WOOD WOOD bukser // NEW BALANCE 990 sneaks //
GANNI solbriller // HVISK øreringe

Det her outfit er fra i tirsdags, hvor jeg spiste morgenmad med Amalie foran Meotine butikken, inden jeg skulle sætte hende ind i vores nye kassesystem. Faktisk en helt perfekt måde at starte dagen, og det fik mig ligesom ud af fjerene tidligt på en dag, hvor jeg ellers havde fri. Efterfølgende var jeg til et event, og så stod resten af dagen på frokost og vin i solen med to gymnasieveninder, spontant køb af ny cykel, kaffeaftale med en CBS veninde og sushidate med Amalie. Men alt det kan I faktisk læse mere om i dette indlæg ..

Lige nu sidder jeg hos min mor & co., hvor jeg lige er oppe for at forberede nogle ting til min Aarhus tur i morgen. Jeg er nemlig så uheldig, at min rejsetaske fra Rains er gået i stykker (min egen fejl, jeg prøvede at lyne lynlåsen, da den var alt for proppet), og så må man jo rende hjem til mor for at låne en kuffert. Det er lidt Bridget Jones agtigt, føler jeg. Nå, men anbefalinger til Aarhus er hjerteligt velkomne i kommentarfeltet! Det er nemlig min første gang i Aarhus, hvor jeg har frihed til selv at bestemme programmet. Jeg har før været der på IT-camp. Ja, simpelthen. Haha!

19 kommentarer

 • Hvor er den fin :D !
  Jeg fik selv ny cykel til jul, det er så fedt at have en ny kammerat.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Som (næsten) en ny tilflytter til Aarhus, så vil jeg anbefale Aros (selvfølgelig), men også en tur Botanisk Have samt Væksthusene. En god frokost kunne være The Pita Corner, som er en lille biks på Vesterbro torv, da de laver de bedste pitabrød! Men kom i ok god tid, da der altid er lang kø.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Skov

  Tag ned i Dome of Visions på Pier 2, og drik en mega god kop økologisk kaffe og nyd solen på Aarhus bedste spot! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Aros, MoMu, latinerkvarteret, street food, Århus Ø, botanisk have

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Vil klart anbefalde at spise ved street food, det er en hal som ligger ved havnen, ikke langt fra gågaden, og maden er simpelthen så lækker! Der er virkelig alt! Derudover er det også gode priser! Der er virkelig mange lækre ting! Jeg kan helt sikkert anbefalde de vietnamesiske sandwich, de er SÅ gode!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er allerede på som en af de vigtigste ting på min liste! Har aldrig prøvet vietnamesisk sandwich faktisk, så det lokker en del ;) Tak for din kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvis du skal shoppe, så kan jeg anbefale at tage et smut forbi FF2, som er en super lækker dog dyr butik :D Men også Støy Munkholm! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Latinerkvarteret har alle de hyggelige cafeer og butikker! Drudenfuss, La Cabra, bageren “bager 24”, cafe Englen og den flotteste butik Stylepaste. Også guldsmedgade og borggade er hyggelige! I borggade ligger den italienske cafe/restaurant Passione, som er så hyggelig! Når man er deromkring kan man lige så godt smutte ind i genbrugsbutikkerne “so ein ding” og PRAG:) Aros er selvfølgelig også et besøg værd. Der ligger også et food market i Ryesgade, som også fortjener et besøg:) håber det hjalp lidt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Blandet “moderne” smørrebrød på bænken i solen hos Vesterlauget i Vestergade, Godsbanerne – et sted for forskellige kulturinstitutioner med dejlig solskin og skaterramper. Dans på cafe paradis og chatreuse på Le Coq. Streetfood hos Aarhus streetfood i den rutebilstationens gamle garage. God tur til smilets by <3 knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa

  Hvor er halskæden, som du har på fra? sindssygt fin :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Du kommer ikke uden om kaffe på La Cabra!! Prøv også deres kager og brød fra eget bageri

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvilket mærke er cykel? Det er vildt fin :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ DET SENESTE HAR JEG ..